Thumbnail
Τι λέει η Ζωή Λάσκαρη για την έκρηξη του προσφυγικού προβλήματος

Η Ζωή Λάσκαρη στη σελίδα της στο facebook ξεσπαθώνει κατά των πραγματικών υπαιτίων του προσφυγικού κύματος. Χαρακτηρίζει τον Μπους και τον Μπλερ εγκληματίες πολέμου και ότι οι ΗΠΑ και η Αγγλία με τις πολιτικές τους και τους πολέμους που προκάλεσαν έχουν οδηγήσει στο προσφυγικό πρόβλημα. 

Κατηγορεί τους δυτικούς ότι αυτοί οδήγησαν τη χώρα μας στη δεινή θέση που βρίσκεται τώρα με κλειστά τα βόρεια σύνορά της και ουσιαστικά εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε την πλήρη ανάρτηση της Ζωής Λάσκαρης

"Δικαιοσύνη θα είχε αποδοθεί εαν ο Τζορτζ Μπους και ο Τόνι Μπλερ δικάζονταν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ως εγκληματίες πολέμου.

Με την απόφαση τους για εισβολή στο Ιράκ το 2003 υποκίνησαν αυτό το πολεμικό ντόμινο στη Μέση Ανατολή και στις Αραβικές χώρες που διαρκεί μέχρι σήμερα και τις συνέπειες του οποίου καλείται να πληρώσει αδίκως μόνο η Ελλάδα.

Να δεχθούν λοιπόν ΚΑΙ οι ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία πρόσφυγες απο τις χώρες που κατεστρεψαν οι ίδιες με τις πολιτικές τους και να πάψουν να κάνουν μαθήματα στην ανθρωπότητα και ειδικά στην Ελλάδα.

Γιατί με τις εγκληματικές αυτές πολιτικές, που το ξεκίνημα τους φτάνει πολύ πίσω στο χρόνο, έφτασαν την Ελλάδα στη σημερινή δεινή θέση: να είναι διεθνώς απομονωμένη με τα βόρεια σύνορα της κλειστά και ουσιαστικά να βρίσκεται εδαφικώς εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γιατί η πραγματικότητα είναι πως η Ελλάδα, που στο προσφυγικό προσπάθησε και προσπαθεί πολύ πέραν των δυνάμεων της, έχασε κάθε εδαφική δίοδο με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μια τρομακτική πραγματικότητα που πρέπει να μας κρατάει σε μια εθνική εγρήγορση και να μας προβληματίσει.

Έστω και αν κάποιοι εκτιμούν πως είναι πολύ αργά."

 

Δικαιοσύνη θα είχε αποδοθεί εαν ο Τζορτζ Μπους και ο Τόνι Μπλερ δικάζονταν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ως εγκληματί...

Δημοσιεύτηκε από Ζωή Λάσκαρη/Zoe Laskari στις Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016
 
 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια