Thumbnail
Αλεξανδρούπολη

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα πεντάχρονο αγόρι από την Αλεξανδρούπολη, το οποίο ξυλοκοπήθηκε βίαια από τον 40χρονο φίλο της μητέρας του.

Το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας ο 40χρονος για ασήμαντη αφορμή άρχισε να γρονθοκοπεί με αγριότητα το πεντάχρονο αγόρι, ενώ παρουσία της μητέρας του, συνέχισε να τον χτυπά με ένα ξύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για άτομο, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμες συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά, ενώ και ο ίδιος φαίνεται ότι είναι χρήστης.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο μικρός μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και υποβλήθηκε νωρίτερα σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του σοβαρότατου τραυματισμού που υπέστη από τα χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι. Η αδικαιολόγητη βία που υπέστη ο μικρός αποτυπώθηκε και στους πολυάριθμους μώλωπες που έφερε σε όλο του το σώμα.

«Η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη. Εμείς κάναμε ότι μπορούσε να γίνει από τη δική μας πλευρά. Ο Θεός να βάλει το χέρι του», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ένας εκ των ιατρών που παρακολουθούν τον πεντάχρονο.

Ο δράστης, που εγκατέλειψε το θύμα του και τράπηκε σε φυγή, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας και κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Διεξαγωγή συνεντεύξεων εκπαιδευτικών για τα Ευρωπαϊκά Σχολεία
Διεξαγωγή συνεντεύξεων εκπαιδευτικών υποψήφιων για απόσπαση με σκοπό την κάλυψη θέσεων διδακτικού προσωπικού στα Ευρωπαϊκά Σχολεία
Διεξαγωγή συνεντεύξεων εκπαιδευτικών για τα Ευρωπαϊκά Σχολεία
ΕΟΠΠΕΠ
ΕΟΠΠΕΠ: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις πιστοποίησης Τάξης Μαθητείας ΕΠΑΛ για 2.900 αποφοίτους
Τα αποτελέσματα θα είναι στη διάθεση των αποφοίτων που συμμετείχαν στις εξετάσεις πιστοποίησης το επόμενο χρονικό διάστημα στην ιστοσελίδα του...
ΕΟΠΠΕΠ: Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις πιστοποίησης Τάξης Μαθητείας ΕΠΑΛ για 2.900 αποφοίτους