Thumbnail
Ξένες σειρές

Επιμέλεια: Ζωή Καραθανάση 

Supernatural

Η αγαπημένη σειρά του αμερικάνικου καναλιού CW, ύστερα από τους επιτυχημένους ενδέκα κύκλους, ανανεώθηκε για 12ο. Τα αδέρφια Winchester, Dean και Sam, βρίσκονται αντιμέτωποι με υπερφυσικά πλάσματα, ενώ μπλέκουν σε διάφορες περιπέτειες από τις οποίες προσπαθούν να ξεφύγουν. Πρωταγωνιστές της σειράς είναι ο Jensen Ackles και ο Jared Padalecki, καθώς και ο Misha Collins μαζί με τον Mark Sheppard. Δημιουργός της σειράς είναι ο Eric Kripke.

The Βig Bang Theory 

Η κωμική σειρά του καναλιού CBS ανανεώθηκε για 10ο κύκλο. Πολλοί αναρωτιούνται μήπως είναι και το τέλος της σειράς. Ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα τέτοιο μέχρι στιγμής. Η σειρά αφορά μία παρέα από 4 σπασίκλες επιστήμονες, τους Leonard, Sheldon, Howard, Raj, και μία κοπέλα, την Penny. Οι ηθοποιοί είναι οι Johnny Galecki, Jim Parsons, Simon Helberg, Kunal Nayyar και η Kaley Cuoco αντίστοιχα. Δημιουργοί είναι οι Chuck Lorre και Bill Prady.

Once Upon A Time

Η παραμυθένια σειρά του ABC συνεχίζεται για 6ο κύκλο. Μία σειρά γεμάτη μαγεία και φαντασία. Οι ήρωες των παραμυθιών με τους οποίους μεγαλώσαμε ενσαρκώνονται για ακόμη μία φορά στα μάτια μας. Παρακολουθούμε τις ιστορίες να αλλάζουν, τους ήρωες να μπλέκονται μεταξύ τους. Πρωταγωνιστές είναι οι Jennifer Morrison, Ginnifer Goodwin, Lana Parilla, Josh Dallas, Colin O’Donoghue και Jared Gilmore. Μία σειρά δημιουργημένη από τους Edward Kitsis και Adam Horowitz.

Arrow

Η σειρά δράσης του CW συνεχίζεται για 5ο κύκλο. Μία σειρά που αφορά τον χαρακτήρα από τα κόμικς της DC, Green Arrow. Οι περιπέτειες στις οποίες εμπλέκεται, ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί να σώσει την πόλη και τους ανθρώπους που αγαπάει είναι μερικοί από τους λόγους για του οποίους αγαπήθηκε από το κοινό. Πρωταγωνιστές είναι οι Stephen Amell, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Katie Cassidy και Willa Holland, ενώ οι δημιουργοί είναι οι Greg Berlanti, Marc Guggenheim και Andrew Kreisberg. 

Flash 

Μία ακόμα σειρά του CW που βασίζεται στους χαρακτήρες της DC και ανανεώνεται για 3ο κύκλο. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον περίφημο Flash, ο οποίος με την εξωπραγματική ταχύτητά του αντιμετωπίζει άλλους υπεράνθρωπους και προσπαθεί να σώσει την πόλη του. Η δράση και η αγωνία της σειράς είναι απερίγραπτη. Πρωταγωνιστούν οι Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Vandes, Tom Cavanagh και Jesse L. Martin. Μία σειρά δημιουργημένη από τους δημιουργούς του Arrow, Greg Berlanti και Andrew Kreisberg, μαζί με τον Geoff Johns.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aupnia-ypnos.jpg
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια
Aνακαλύφθηκε ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πάρουν τον καναπέ ή τον ξενώνα, ενώ μόνο το 25 τοις εκατό των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα...
«Διαζύγιο ύπνου»: Γιατί γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στα ζευγάρια