Thumbnail
Αλεξανδρούπολη

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα αγοράκι 5 ετών που ξυλοκοπήθηκε βίαια από έναν 33χρονο, φίλο της μητέρας του, στην Αλεξανδρούπολη.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο 33χρονος, που έχει πολυάριθμες συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά στο ενεργητικό του (χρήστης και ο ίδιος), γρονθοκόπησε με αγριότητα τον πεντάχρονο, τον οποίο στη συνέχεια φέρεται ότι συνέχισε να χτυπά με ένα σκουπόξυλο, παρουσία της μητέρας του παιδιού.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του σοβαρότατου τραυματισμού που υπέστη από τα χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι. Η αδικαιολόγητη βία που υπέστη ο μικρός αποτυπώθηκε και στους πολυάριθμους μώλωπες που έφερε σε όλο του το σώμα. 

«Η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσε να γίνει από τη δική μας πλευρά. Ο Θεός να βάλει το χέρι του» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ένας εκ των ιατρών που παρακολουθούν τον 5χρονο.

Ο δράστης, που εγκατέλειψε το θύμα του και τράπηκε σε φυγή, συνελήφθη το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ενώ κρυβόταν σε κρύπτη στο πατρικό του και κρατήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τουλάχιστον κατά το τελευταίο πενθήμερο, χτυπούσε τόσο τον πεντάχρονο, όσο και τον τρίχρονο αδερφό του αγοριού, που βρέθηκε χτυπημένος στο σπίτι των γονιών του δράστη και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται, ενώ είχε χτυπήσει και την 28χρονη μητέρα τους.

Τόσο η 28χρονη, όσο και οι γονείς του 33χρονου, ηλίκίας 65 και 59 ετών, συνελήφθησαν, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής, και οδηγούνται μαζί του, το μεσημέρι της Τρίτης, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Σε βάρος του 33χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

doe
Για τη συνάντηση του ΔΣ της  ΔΟΕ με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας
Δήλωση των εκπροσώπων των Παρεμβάσεων - Κινήσεων - Συσπειρώσεων Τάσου Γκαραγκάνη  και Βιολέττας Πατέλη για τη συνάντηση του ΔΣ της  ΔΟΕ με την...
Για τη συνάντηση του ΔΣ της  ΔΟΕ με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας
texniti noimisini
Νέοι εκπαιδευτικοί: Πανελλήνια Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση Τεχνητής Νοημοσύνης
Σαρώνει στους νέους εκπαιδευτικούς το 1ο Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό εκπαιδευτικών στην Τεχνητή Νοημοσύνη. Χιλιάδες οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος νέων...
Νέοι εκπαιδευτικοί: Πανελλήνια Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση Τεχνητής Νοημοσύνης
viasmos.jpg
Ασέλγεια σε 12χρονη αθλήτρια: Ποινή κάθειρξης 13 ετών στον προπονητή ιστιοπλοΐας
«Στο δικό του μυαλό ίσως να πίστευε ό,τι και να γίνει θα καλυφθεί με το γάμο… Μου δίνει την εντύπωση ότι έμμεσα επιβεβαιώνεται ο βιασμός»
Ασέλγεια σε 12χρονη αθλήτρια: Ποινή κάθειρξης 13 ετών στον προπονητή ιστιοπλοΐας