Thumbnail
Πουτινοφοβία

Σε σχέδιο δυσφήμισης του προέδρου της Ρωσίας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, αποδίδει εκπρόσωπος του Κρεμλίνου τις αποκαλύψεις για τις offshore εταιρίες ανθρώπων του περιβάλλοντος Πούτιν, που από τα ξημερώματα κάνουν τον γύρο του κόσμου. Ο Ντμίτρι Πεσκόφ έκανε λόγο για κατασκευασμένα στοιχεία και για «Πουτινοφοβία» που όπως είπε, κυριαρχεί στο εξωτερικό.

«Ο κύριος στόχος αυτής της παραπληροφόρησης είναι ο πρόεδρός μας ιδιαίτερα σε συνδυασμό με τις επικείμενες βουλευτές εκλογές αλλά και με μια ευρύτερη προοπτική. Εννοώ τις προεδρικές εκλογές σε δύο χρόνια» δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

Πουτινοφοβία

«Αυτή η Πουτινοφοβία στο εξωτερικό έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που θεωρείται πλέον ταμπού να ειπωθεί κάτι θετικό για τη Ρωσία, ή για τις ενέργειές της ή για κάθε άλλο ρωσικό επίτευγμα. Ομως επιβάλλεται να λέμε άσχημα πράγματα, πολλά άσχημα πράγματα. Κι αν δεν υπάρχει κάτι αρνητικό, πρέπει να κατασκευαστεί. Είναι προφανές» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο, τονίζοντας ότι τα δημοσιεύματα δεν περιλαμβάνουν τίποτε συγκεκριμένο και τίποτε καινούργιο.»

Οι αποκαλύψεις αναφέρονται σε διάφορες προσωπικότητες της Ρωσίας που ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον του Ρωσου προέδρου. Ανάμεσά τους είναι και ο Σεργκέι Ρολντούγκιν, ένας μετριοπαθής μουσικός και παιδικός φίλους του Πούτιν εμφανίζεται να έχει αποκομίσει προσωπικά εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα