Thumbnail
Δημοσιογραφία της Αγυρτείας

Ορισμένοι στο χώρο του Τύπου θεωρούν ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ως εκ τούτου παραμένουν συνεπείς στη δημοσιογραφία της παραπληροφόρησης και της παραπλάνησης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα για πολλοστή φορά το «Πρώτο Θέμα».

Όπως εύστοχα επισημαίνει ο Τάσος Τσακίρογλου σε σχολιό του στην Εφημερίδα των Συντακτών, σε «ρεπορτάζ» για την υπόθεση της τραγωδίας στην Αίγινα, το "Πρώτο Θέμα" και ο ρεπόρτερ «ενημερώνουν» τους αναγνώστες ότι τον χειριστή του ταχύπλοου, ο οποίος υποφέρει από διάφορες ασθένειες και νοσηλεύεται από καιρού εις καιρόν, τον κάλυπτε «το παρεάκι της Αίγινας», υπονοώντας βέβαια τους υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ. ΕΛΛ. που έχουν σπίτι ή επισκέπτονται το νησί.

«Σ' αυτόν τον άνθρωπο ανανέωναν το δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας, αλλά και την άδεια χειριστή ταχύπλοου» γράφει ο «συνάδελφος». Λίγες γραμμές παρακάτω βέβαια αναφέρει ανερυθρίαστα ότι το Λιμεναρχείο της Αίγινας του ανανέωσε «με συνοπτικές διαδικασίες» μέχρι το 2017 την άδεια χειριστή, η οποία κατατέθηκε στις 14/4/2014! Δηλαδή επί κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου. Αιδώς!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δημοτικο
Συνεδρίαση για την ανέγερση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου
Συνεδρίαση της επιτροπής καταλληλότητας και επιλογής οικοπέδου για την ανέγερση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου Δήμου Μινώα Πεδιάδας
Συνεδρίαση για την ανέγερση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου