Thumbnail
Ήρθαν τα Χριστούγεννα, και ανάμεσα στις δυσκολίες που περνάει η χώρα, στην φτώχεια, τις μειωμένες συντάξεις και την αποψίλωση της αγοραστικής δύναμης των πολλών, έρχεται και η ρόδα του Συντάγματος για να δώσει "τηλεοπτικά" με όρους θεάματος μια άλλη "φανταχτερή" εικόνα για την Αθήνα της κοινωνικής και πολιτιστικής αποσύνθεσης

Γράφει ο Λεωνίδας Βουρλιώτης

Όπως σημειώνει ο Μακιαβέλι στο βιβλίο του «O ηγεμόνας», το καλό πρέπει να το κάνεις με δόσεις για να σε θυμούνται και να σ' ευγνωμονούν. Το κακό πρέπει να το κάνεις αποφασιστικά, γρήγορα και δραστικά.

Για να παρελάσουν στα κανάλια "στιγμιότυπα" έγχρωμα, με παιδάκια να χαίρονται και Άη Βασιλίδες να γεμίζουν από αποσπασματική υποκρισία.

Το κάνεις που το κάνεις όμως κάντο σωστά. Μόλις έμαθα ότι αυτή η περίφημη ρόδα που έπαιξε στις ειδήσεις τόσο πολύ, εδώ και μέρες στέκεται ακίνητη σαν το άγαλμα του Κολοκοτρώνη.

Αυτό πρέπει να συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Ανέθεσαν ένα έργο τέτοιου κόστους σε εταιρεία που κυρίως πρέπει να λειτουργήσει τα Χριστούγεννα και ακόμα δεν έχει φτιαχτεί. 

"Η Ρόδα του Συντάγματος θα λειτουργήσει μόνο όταν ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες που θα διασφαλίζουν τη νόμιμη λειτουργία της." αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου και έχουμε φτάσει 27 Δεκεμβρίου.

Καλό Πάσχα!

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του δήμουθ

"Η Ρόδα του Συντάγματος θα λειτουργήσει μόνο όταν ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες που θα διασφαλίζουν τη νόμιμη λειτουργία της. Πρόκειται για μια πρόταση που κρίθηκε ως κατ'αρχήν ενδιαφέρουσα, η οποία, όπως άλλωστε συμβαίνει διεθνώς, θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους πολίτες και μία ακόμη πρωτοβουλία ζωντάνιας για το κέντρο της Αθήνας. Η χρήση της Ρόδας σε όλη τη διάρκεια των γιορτών θα είναι δωρεάν για τους πολίτες. Εισιτήριο θα καταβάλλεται μόνο για το διάστημα των δύο μηνών που θα ακολουθήσει, μόλις ολοκληρωθεί η σχετική διαγωνιστική διαδικασία. 
Ο έλεγχος για τη λειτουργία της γίνεται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας, που πιστοποιούνται από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης TUV."

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καφές μανιταριών
Υπουργείο Παιδείας: Απευθείας ανάθεση 10.620,00€ για ...βουτήματα, καφέδες, χυμούς, νερά για να κερνούν τους επισκέπτες
Στο πλαίσιο της κάλυψης των αναγκών Δημοσίων Σχέσεων (συναντήσεων – συσκέψεων)
Υπουργείο Παιδείας: Απευθείας ανάθεση 10.620,00€ για ...βουτήματα, καφέδες, χυμούς, νερά για να κερνούν τους επισκέπτες