Thumbnail
Η 24χρονη αθλήτρια της Ολυμπιάδας συγκινεί όταν αναφέρεται σε ποιους αφιερώνει το μετάλλιο

 

Η 24χρονη Ελπίδα Τόκα είναι το κορίτσι που κατάφερε να στείλει για δεύτερη φορά την Πάτρα στο βάθρο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Η αθλήτρια της Ολυμπιάδας για την οποία είχε κάνει αφιέρωμα το patrasevents.gr μπόρεσε και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 400 μέτρων με εμπόδια, τερματίζοντας στην τρίτη θέση.

Η ίδια μιλώντας στο patrasevents.gr για την επιτυχία της αυτή δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της για το μετάλλιο που κατέκτησε το οποίο είναι το πρώτο που κερδίζει στην καριέρα της στην κατηγορία των γυναικών.

«Είμαι χαρούμενη για το μετάλλιο που κέρδισα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, σε μία δυνατή κούρσα, με πολλές ανατροπές που έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω του δυνατού αέρα».

Η 24χρονη αθλήτρια της Ολυμπιάδας συγκινεί όταν αναφέρεται σε ποιους το αφιερώνει. «Επειδή, όπως είπα, το κέρδισα σε μία κούρσα κάτω από  δύσκολες συνθήκες το αφιερώνω σε όλους τους πρόσφυγες που γνωρίζουν τι σημαίνει να ζουν κάτω δυσχερείς καταστάσεις, αφού ο πόλεμος τους έδιωξε από την πατρίδα τους.

Το αφιερώνω στους ανθρώπους αυτούς γιατί παλεύουν καθημερινά όχι για να πετύχουν τους στόχους τους, ούτε για μία καλύτερη ζωή, αλλά για να μπορέσουν να επιβιώσουν».

Τόκα για το μετάλλιο στην Πάτρα: "Στους πρόσφυγες που ο πόλεμος τους έδιωξε από τις πατρίδες τους" (pics) 
Τέλος, σε ότι αφορά τον επόμενο στόχο είναι να πετύχει μία επίδοση κάτω από τα 59 δευτερόλεπτα και η συμμετοχή της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα εφόσον αποφασίσει ο ΣΕΓΑΣ να την στείλει στην διοργάνωση.

Σημειώνουμε ότι η Ελπίδα Τόκα κρατά ακόμα τον 2ο καλύτερο χρόνο (59′:42”) στο αγώνισμα της για αυτή την σαιζόν.

patrasevents.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panelladikes
Πανελλήνιες: Οι 10 τροφές που ενισχύουν τη μνήμη, μειώνουν το άγχος και βοηθούν στη συγκέντρωση
Διατροφή για Πανελλήνιες: Τι να τρώει ένας μαθητής για καλύτερη μνήμη και συγκέντρωση
Πανελλήνιες: Οι 10 τροφές που ενισχύουν τη μνήμη, μειώνουν το άγχος και βοηθούν στη συγκέντρωση
teachers1-665x365.jpg
Νέες Προκηρύξεις Ειδικής Αγωγής 2025: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις - Πότε ανακοινώνονται οι Πίνακες Κατάταξης
Τι λέει ο Πρόεδρος ΑΣΕΠ στο alfavita.gr για τις Προκηρύξεις και για τους νέους Πίνακες των Εκπαιδευτικών
Νέες Προκηρύξεις Ειδικής Αγωγής 2025: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις - Πότε ανακοινώνονται οι Πίνακες Κατάταξης