Thumbnail

 

Η facebook  δοκιμάζει μια επιλογή που επιτρέπει στους  χρήστες του κοινωνικού δικτύου να δημιουργούν λίστες επιθυμιών  από  επίπλα, ρούχα και άλλων προϊόντα  λιανικής πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα δοθεί ώθηση στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Η facebook ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με επτά εμπόρους λιανικής που περιλαμβάνουν την εταιρία επίπλων Pottery Barn και τη Victoria Secret, για να δοκιμάσει τη νέα αυτή ιδιότητα που θα επιτρέψει σε ορισμένους χρήστες να τσεκάρουν εικόνες με προϊόντα επιθυμούν κάνοντας κλίκ σε ένα κουμπί που θα λέγεται «θέλω».
 
Οι άνθρωποι θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με αυτές τις εταιρίες και να κοινοποιούν πράγματα που τους ενδιαφέρει να αγοράσουν στους φίλους τους. Θα μπορούν να κάνουν κλίκ και να αγοράζουν αυτά τα αντικείμενα απευθείας από το facebook. 
 
H νέα αυτή υπηρεσία που θα δημιουργεί ένα φάκελο «Συλλογές»  (collections) θα βοηθήσει την εταιρία να μεγεθύνει το διαδικτυακό εμπόριο μεταξύ των ένα δισεκατομμυρίων χρηστών απευθείας μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων αυξάνοντας συγχρόνως τα έσοδά της  τα οποία έχουν μειωθεί λόγω των αρνητικών προβλέψεων της μετοχής της.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 16/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα