Με πρωτοφανείς επιθέσεις των Ισπανών αστυνομικών υπό τις διαταγές της κυβέρνησης Ραχόι σημαδεύτηκε το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.
Οι αστυνομικοί επιτέθηκαν με δακρυγόνα, πλαστικές σφαίρες και ξύλο στους πολίτες, οι οποίοι αψήφισαν τον τρόμο και πήγαν μαζικά να ψηφίσουν. Οι σκηνές βίας κάνουν τον γύρο όλου του κόσμου και δεν είναι από την Βενεζουέλα αλλά από την καρδιά της "ευρώπης που σεβεται την δημοκρατία και τον πολιτισμό".
Μια φωτογραφία κάνει τον γύρο των κοινωνικών δικτύων και εμείς δημοσιεύουμε με επιφύλαξη. Αυτή δείχνει έναν Καταλανό αστυνομικό να πέφτει στην αγκαλιά πολίτη και να κλαίνε μαζί.
Γιατί υπάρχουν και ανθρωπινες στιγμες κοντρα στις εντολες καταστολης απο την κυβέρνηση Ραχόι. Βέβαια αυτές είναι σίγουρα ελάχιστες και αξαίρεση στον κανόνα αν δούμε με τι πάθος και μίσος χτυπούσαν οι αστυνομικοί τους κατοίκους της καταλονίας
Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε Καταλανούς αστυνομικούς να δακρύζουν, στην προσπάθεια να προστατεύσουν τους συμπολίτες τους την ώρα που ψηφίζουν.
Els @mossos plorant de ràbia i impotència però obrint camí perquè la gent pugui votar a Vielha. pic.twitter.com/LjJWVlOeei
— Magda Gregori (@MagdaGregori) October 1, 2017
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ