Γνωστός δικηγόρος είναι ένας από τους πέντε συλληφθέντες της μεγάλης επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής για τη σύλληψη ακροδεξιάς ομάδας, η οποία δρούσε σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο συγκεκριμένος δικηγόρος είναι στα χέρια της αντιτρομοκρατικής και εξετάζεται με πολύ μεγάλη προσοχή η εμπλοκή του στην υπόθεση.
Οι έρευνες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με την ΕΛ.ΑΣ. να εκτιμά ότι κατάφερε σοβαρό πλήγμα στην ακροδεξιά οργάνωση «Κόμπατ 18» (Combat 18).
Τα μέλη της οργάνωσης κατηγορούνται για πάνω από 30 επιθέσεις σε αντιεξουσιαστικά στέκια, σε καταλήψεις του αντιεξουσιαστικού χώρου ενώ η δράση τους φτάνει μέχρι και τη Θεσσαλονίκη όπου στο παρελθόν είχαν επιτεθεί σε βάρος της κατάληψης Libertatia που πρόσφατα άγνωστοι την πυρπόλησαν.
Πηγή: Cnngreece.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ