Thumbnail
  ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ: Αύξησαν τις κρατήσεις για τις απεργίες!  

 

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΟΙΝΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ: Αύξησαν τις κρατήσεις για τις απεργίες!

Δεν πρόκειται παρά για πρακτική κοινής συμμορίας μαφιόζων που, εκμεταλλευόμενη τη δύναμη των «νόμων» και, τελικά, των όπλων, επιβάλλει ό,τι θέλει στους (σοκαρισμένους και φοβισμένους) πολίτες. Ο λόγος, άλλη μια φορά, για τους μανδαρίνους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και τους κυβερνώντες Πρωθυπουργό, Υπουργούς, Υφυπουργούς, Βουλευτές, ΒενιζελοΚουβέληδες, Σάρα-Μάρα και κακό συναπάντημα, που στα μουλωχτά, όπως ο κλέφτης στο σκοτάδι, αύξησαν τις κρατήσεις για την ΑΠΕΡΓΙΑ, μολονότι έχουν μειώσει δραστικά τις αποδοχές!

Συγκεκριμένα, παρά τη μείωση των αποδοχών αυξήθηκε η παρακράτηση λόγω απεργίας κατά 20 ευρώ περίπου για μια 24ωρη απεργία! Πως και γιατί συνέβη αυτό; Πολύ απλά γιατί τελείως αυθαίρετα και αναιτιολόγητα, τελείως ατεκμηρίωτα και ετσιθελικά, οι συμμορίτες «μνημονιακοί» πολιτικοί, που απαρτίζουν την ΤΡΟΙΚΑ εσωτερικού, άλλαξαν τον τρόπο υπολογισμού των κρατήσεων! Τώρα πλέον το ποσό παρακράτησης υπολογίζεται στο σύνολο των αποδοχών (υπολογίζονται και οι εργοδοτικές εισφορές!) κατανεμημένο σε 25 εργάσιμες μέρες το μήνα αντί των 30. Αποτέλεσμα αυτού να αυξηθούν οι περικοπές κατά ένα ποσοστό τη τάξης του 25% περίπου.

Ίσως εδώ θα έπρεπε, με μια αποκαλυπτική κίνηση τακτικής, να παρέμβουν οι Ομοσπονδίες (ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ) προσβάλλοντας και νομικά τις ρυθμίσεις αυτές!

Σε κάθε περίπτωση πάντως κίνηση αυτή των «ακριδών» έχει διπλό στόχο: Αφ’ ενός να εξοικονομήσουν κι άλλα χρήματα γι’ αυτούς και τα αφεντικά τους, αφετέρου να «γονατίσουν» οικονομικά τους απεργούς-εργαζόμενους, που αντιστέκονται σθεναρά στην εξοντωτική, για τη χώρα και το λαό, πολιτική τους. Ελπίζουν και προσπαθούν να απαλλαγούν απ’ τις απεργίες, τις διαδηλώσεις, τα συλλαλητήρια, την αντίσταση των εργαζομένων. Και για να το πετύχουν αυτό χρησιμοποιούν κάθε μέσο: Την οικονομική αφαίμαξη (περί της οποίας ο λόγος), τα δικαστήρια (παράνομες απεργίες), την ωμή καταστολή (ξύλο, χημικά, συλλήψεις), την ασύστολη προπαγάνδα (τα γνωστά και ξεφωνημένα πια παπαγαλάκια των ΜΜΕ) με την ενστάλαξη του φόβου στους λίγους εναπομείναντες αφελείς συμπολίτες μας.

Όμως οι προσπάθειές τους αυτές πολύ λίγο θα τους ωφελήσουν, καθώς ο κόσμος σε όλο και περισσότερους αριθμούς αντιλαμβάνεται την εξαπάτηση, πριν τις εκλογές του Ιουνίου, βλέπει την ίδια και χειρότερη πολιτική σε βάρος του, αντιδρά όλο και πιο αποφασιστικά, όλο και πιο δυναμικά Ο Σαμαράς θάχει την τύχη (ή και χειρότερη) του Παπανδρέου και ο Κουβέλης του Καρατζαφέρη, ενώ οι βουλευτές τους θα μείνουν ανεπάγγελτοι, απολυμένοι απ’ τον Ελληνικό λαό! Για τον Βενιζέλο δεν γίνεται λόγος, μιας και το πολιτικό του τέλος έχει ήδη δρομολογηθεί!

Ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι να τους «τελειώσει» ο Ελληνικός λαός προτού αυτοί και τα αφεντικά τους προλάβουν να αποτελειώσουν τη χώρα.

http://anexartitosima.wordpress.com

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παύλος Πολάκης
Πολάκης: Η λύση θα δοθεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – – Επιμένει για «στημένη» αντίδραση της Λινού
«Δεν μπορεί να βάζει τα κλάματα η κα Λινού επειδή έκανα παρατήρηση σε μια συνεργάτιδα του Γεωργιάδη»
Πολάκης: Η λύση θα δοθεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – – Επιμένει για «στημένη» αντίδραση της Λινού