Thumbnail
Στόχος η αποφυγή συνωστισμού

Σε διανομή κατ' οίκον, τροφίμων σε ωφελούμενους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), προχώρησε από σήμερα το πρωί ο Δήμος Τρικκαίων. Ειδικότερα, όπως γίνεται γνωστό, η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και το έκτακτο προσωπικό, ξεκίνησαν τη διανομή των τροφίμων σε 2.620 δικαιούχους (1.468 στα Τρίκαλα, 706 Ρομά και 446 στα χωριά του Δήμου Τρικκαίων).

Μέχρι τώρα, η διανομή γινόταν σε συγκεκριμένα σημεία, ανά τριήμερο και ανά μεγάλες ομάδες πολιτών. Πλέον, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθούν τα μέτρα αποτροπής εξάπλωσης του ιού, ο Δήμος Τρικκαίων προχώρησε στην κατ' οίκον διανομή των τροφίμων. Πριν φτάσουμε σε αυτή την πρωτοβουλία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, προηγήθηκαν συσκέψεις για το όλο θέμα, για τους τρόπους διανομής, την αναγκαία λήψη μέτρων προστασίας για τους εργαζόμενους, τη συνεργασία με τους άλλους 3 Δήμους της ΠΕ Τρικάλων. Έγινε προεργασία για την έγκαιρη εξασφάλιση των τροφίμων, ενώ πήρε σάρκα και οστά η δημιουργία κέντρου επικοινωνίας μέσω ασυρμάτων, με τη συνεργασία και στήριξη της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Τρικάλων, που παραχώρησε συχνότητα στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Τρικκαίων.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, σε δηλώσεις του τόνισε στους υπαλλήλους, πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη τους προσφορά και υπηρεσία, αφού χιλιάδες Τρικαλινοί και Τρικαλινές αναμένουν τα τρόφιμα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

feggari.png
Ροζ πανσέληνος στον πασχαλινό ουρανό – Πότε κορυφώνεται το φαινόμενο
Το ολόγιομο «ροζ φεγγάρι» θα φανεί απόψε και θα κορυφωθεί τα ξημερώματα της Κυριακής – Τι σηματοδοτεί η ονομασία του
Ροζ πανσέληνος στον πασχαλινό ουρανό – Πότε κορυφώνεται το φαινόμενο
sinedrio
2ο μαθητικό Περιβαλλοντικό Συνέδριο: «Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη» – Συναντήσεις, δημιουργικότητα και αειφορία
Επιτυχία του 2ου μαθητικού περιβαλλοντικού συνεδρίου στην Κωνσταντινούπολη - Έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και την εκπαιδευτική συνύπαρξη
2ο μαθητικό Περιβαλλοντικό Συνέδριο: «Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη» – Συναντήσεις, δημιουργικότητα και αειφορία