Πολύ αισιόδοξο είναι το μήνυμα από τα πρώτα τεστ που έγιναν σε τουρίστες στα αεροδρόμια, πρόσθεσε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.
Έκανε λόγο για σωστή επιλογή κρατών από τα οποία δεχόμαστε τουρίστες χωρίς συστηματικούς ελέγχους σε όλους, ενώ εκτίμησε ότι τα συνεργεία του ΕΟΔΥ που λαμβάνουν δείγματα κάθε μέρα που θα περνάει θα βελτιώνονται όλο και περισσότερο ώστε να μειώνεται ο χρόνος παραμονής των τουριστών στο αεροδρόμιο. Ωστόσο επισήμανε ότι θα χρειαστούμε άλλες 10-20 ημέρες για να δούμε την επίπτωση του ανοίγματος της χώρας μας στους τουρίστες.
Όπως τόνισε, θα έχουμε αύξηση των κρουσμάτων, αλλά το ζητούμενο είναι να κινηθεί σε λογικά όρια ενώ το σημαντικό είναι να μπορεί κανείς να ανιχνεύει και να ιχνηλατεί τα όποια κρούσματα και να περιορίζει τους ανθρώπους που βγαίνουν θετικοί.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ALFAVITA.GR
Ακολουθήστε μας στο GoogleNews για να μάθετε πρώτοι μόνο τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ