Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, σε δασική έκταση στην περιοχή Κολοκυθάς Αμαλιάδας, στην Ηλεία, και σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πουλίτσι Μεσσηνίας.
Στην Ηλεία, 38 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα και δύο αεροσκάφη συμμετέχουν στο έργο της κατάσβεσης. Στην περιοχή είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση και πριν από έξι ημέρες.
Στη Μεσσηνία, κινητοποιήθηκαν 47 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Την ίδια ώρα, μαίνονται οι πυρκαγιές σε Κερατέα, όπου δόθηκε εντολή εκκένωσης οικισμών, και Νέα Μάκρη.
Νωρίτερα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση στη Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας του δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο Κρήτης.
Τέλος, φωτιά ξέσπασε και σε χορτολιβαδική έκταση, στη θέση Ζαγανιάρης Άνδρου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ