theodorakopoulou koronoios
«Οι ασθενείς είναι ηλικίας 89 ετών μέχρι και 31. Μη νομίζουν οι νέοι ότι δεν μπορούν μπουν σε ΜΕΘ», δήλωσε η Μ. Θεοδωρακοπούλου

«Να μην θεωρούν οι νέοι ότι μπορούν να γλιτώσουν την ΜΕΘ» τόνισε χαρακτηριστικά η αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, Μαρία Θεοδωρακοπούλου, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τις νεαρές ηλικίες που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Όπως δήλωσε η εντατικολόγος του Νοσοκομείου Παπανικολάου μιλώντας στο ΣΚΑΪ, η κάλυψη των κλινών ΜΕΘ στο τμήμα που προσφέρει τις υπηρεσίες της, βρίσκεται στο 100%, ενώ υπογράμμισε πως όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύονται σε αυτές είναι ανεμβολίαστοι. Οι ασθενείς είναι ηλικίας 89 ετών μέχρι και 31. Μη νομίζουν οι νέοι ότι δεν μπορούν μπουν σε ΜΕΘ.

«Οι μισοί θα φύγουν από τον ιο και οι άλλοι μισοί απο υπερκόπωση»

Η Μ. Θεοδωρακοπούλου απηύθυνε έκκληση να εμβολιαστούν όλοι. «Εμβολιαστείτε δεν θα μείνει κανένας από εμάς. Οι μισοί θα φύγουν από τον ιό και οι υπόλοιποι από υπερκόπωση », ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έκανε λόγο για τις απεριόριστες ώρες που «πολεμά» για πολλές ώρες καθημερινά τονίζοντας μάλιστα πως ο ιός είναι περισσότερο καταστροφικός σε σχέση με την αρχή της πανδημίας. «Χτυπά παντού τους ασθενείς: στο κυκλοφορικό , το αναπνευστικό και στα νεφρά», όπως είπε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα