meth
INTIME | ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Εισαγγελική έρευνα για τον αντιεμβολιαστή που κόλλησε επίτηδες κορονοϊό και τελικά πέθανε η μητέρα του

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για τον αντιεμβολιαστή, στη Θεσσαλονίκη, που κόλλησε επίτηδες κορονοϊό και τελικά πέθανε η μητέρα του. Μάλιστα, από την έρευνα θα εξακριβωθεί αν γιατρός συνέστησε στον γιο και στη μητέρα του να μην πάνε σε νοσοκομείο αλλά να προμηθευτούν συσκευή οξυγόνου και να παραμείνουν σπίτι τους.

Υπενθυμίζεται, πως ο αντιεμβολιαστής ήθελε να κολλήσει επίτηδες κορονοϊό ώστε να λάβει το πιστοποιητικό νόσησης, όμως κόλλησε και την ηλικιωμένη μητέρα του, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τη ζωή της.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε από την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ τα αδικήματα που σχετίζονται με το θάνατο της ηλικιωμένης είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Τα δύο σκέλη της έρευνας

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, η έρευνα έχει δύο σκέλη:

  • Ζητείται να εξακριβωθεί αν στοιχειοθετείται διάδοση μολυσματικών ασθενειών που έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο για τον άνδρα που κόλλησε με κορονοϊό τη μητέρα του.
  • Ζητείται να εξακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της έκθεσης που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο και της έκθεσης που είχε ως αποτέλεσμα βαριά σωματική βλάβη. Αυτό το σκέλος αφορά έναν γιατρό ο οποίος συνέστησε στο γιο και στη μητέρα να μην πάνε σε νοσοκομείο, να προμηθευτούν συσκευή οξυγόνου και παραμείνουν στο σπίτι έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν μόνοι τους την ασθένεια covid- 19.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα