Πάτρα
«Το δίκιο δεν θα αργήσει» λέει ο Μάνος Δασκαλάκης - «Ο ένοχος μιλάει πολύ, προσπαθεί να καλύψει τα πάντα από την ενοχή του» λέει η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου

Την αντίδραση του πατέρα των τριών παιδιών από την ίδια οικογένεια της Πάτρας που πέθαναν μέσα σε διάστημα τριών ετών φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Πελοπόννησος για όλα όσα έχουν έρθει στη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα.

«Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μάς έχουν κάνει» είπε αρχικά ο Μάνος Δασκαλάκης στην εφημερίδα.

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα θεωρεί, επίσης, πως η περιπέτειά του δεν θα τραβήξει ακόμα για πολύ: «Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θ’ αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει».
«Σας μιλάω ως χρόνια πολίτης της Πάτρας. Και στηριζόμενος από όλες τις εφημερίδες. Και με μία άψογη σχέση με όλον τον κόσμο της Πάτρας. Για ένα άρθρο και λίγο δημοσίευση» καταλήγει ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Ο ένοχος μιλάει πολύ, προσπαθεί να καλύψει τα πάντα από την ενοχή του»

Ύστερα από τις νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την αιτία θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα οι δικηγόροι Εβίτα Βαρελά και Ανθούλα Ανάσογλου σχολίασαν την υπόθεση στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Όπως χαρακτηριστικά είπε η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά: «Ένας ιατροδικαστής όταν καταλήγει στον ασφυκτικό θάνατο, έχει κάποια στοιχεία που δείχνουν απόφραξη αεροφόρων αεραγωγών. Όταν υπάρχει εύρημα, όπως καταστροφή κυψελίδων στους πνεύμονες, ενδείξεις στο ήπαρ, ενδείξεις που καταλήγουν ότι είναι ασφυκτικός θάνατος, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Αυτό που πρέπει να διερευνηθεί μετά είναι, το πρόσωπο που ήταν μαζί με το άτομο που ‘’έφυγε’’».

Από την πλευρά της η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου τόνισε: «Από την αρχή, είναι μία υπόθεση που με έχει στοιχειώσει. Μου θυμίζει μία υπόθεση στη Θεσσαλονίκη που δηλητηρίαζε σταδιακά ένας άνθρωπος γιαγιά και εγγονή, με κάλλιο. Όταν πήγαιναν στο νοσοκομείο όλα ήταν καλά, με το που γυρνούσαν σπίτι τις δηλητηρίαζε με μία μη ανισχεύσιμη ουσία, η οποία αργότερα ανισχεύθηκε σε ένα εργαστήριο του Σαν Αντόνιο στις ΗΠΑ. Το πείσμα των γιατρών και των αστυνομικών οδήγησαν στην εξιχνίαση. Γιατροί στην Πάτρα θεωρούν ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Ο ένοχος μιλάει πολύ, προσπαθεί να καλύψει τα πάντα από την ενοχή του».

Τι λέει για την ψυχολογική κατάσταση του πατέρα φιλικό του πρόσωπο

 «Ο Μάνος είναι σε βαριά ψυχολογική κατάσταση» δήλωσε χθες φίλος του πατέρα των τριών παιδιών. «Εργάζεται πάρα πολύ, σε μια ιδιωτική εταιρεία, φτάνει να δουλεύει μέχρι και 20 ώρες τη μέρα και περιμένει να πέσει φως στην υπόθεση. Είναι στην Πάτρα και δεν έχει φύγει για πουθενά. Επισκέπτεται τους γονείς του στο πατρικό του τακτικά και επισκέπτεται τη Ρούλα καθημερινά, γιατί οι δυο τους έχουν χωρίσει αλλά δεν μπορεί να μη τη στηρίξει ανθρώπινα» σημείωσε.

Ο στενός φίλος του πατέρα συμπληρώνει πως ο 30χρονος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα και αποκαλύπτει την απάντηση που του έδωσε, όταν τον ρώτησε αν πιστεύει πως η 33χρονη έχει παίξει ρόλο στους θανάτους των παιδιών.

«Ο Μάνος είναι πολύ ενοχλημένος με διάφορα πράγματα που λέγονται. Στην ίδια συζήτηση μού είπε: “Θέλω να πω εκεί που πρέπει όσα ξέρω, όσα έχω ζήσει. Κανένας δεν μπορεί να με αναιρέσει. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει εμένα. Είμαι ο πιο άμεσος και είμαι ο πρώτος που θα την σκότωνα εάν είχα έστω και μισή υποψία. Δεν έχω την υποψία και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, αυτό πιστεύω μέσα μου. Μόνο εγώ δεν έχω πιστέψει ότι το έχει κάνει η Ρούλα. Κλείνω την τηλεόραση για να μην επηρεαστώ’» συμπληρώνει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

portosalte
Σκέψη Πορτοσάλτε: Αν θέλουμε τουρίστες, οι Έλληνες... να υποχωρούν στις διακοπές τους...
«Κακομοίρηδες, πλεμπαίοι, φτωχάτζες, που μου θέλετε και μπάνια τον Αύγουστο. Τότε πάνε οι τουρίστες, ρε λιγούρια.
Σκέψη Πορτοσάλτε: Αν θέλουμε τουρίστες, οι Έλληνες... να υποχωρούν στις διακοπές τους...
oiele.jpg
ΟΙΕΛΕ: Ζητά λύση στο «πάρτι ανομίας με την πιστοποίηση ξένων γλωσσών»
Η ΟΙΕΛΕ ζητά συνάντηση από την Υφυπουργό Παιδείας για τα αρρύθμιστα Κέντρα Μελέτης και για το χάος ανομίας στην πιστοποίηση τίτλων ξένων γλωσσών
ΟΙΕΛΕ: Ζητά λύση στο «πάρτι ανομίας με την πιστοποίηση ξένων γλωσσών»
Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
Προσλήψεις στην Πολιτική Προστασία: 70 θέσεις εργασίας και χωρίς πτυχίο
Οι θέσεις απευθύνονται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ), που σημαίνει πως στην εν...
Προσλήψεις στην Πολιτική Προστασία: 70 θέσεις εργασίας και χωρίς πτυχίο
Μαθήτριες
Περίεργα παιχνίδια με τους μαθητές και τις οικογένειές τους από την ΔΔΕ Χανίων
«Οι αλλαγές σε ορισμένες περιπτώσεις είναι τόσο χοντροκομμένες ώστε αδέρφια προορίζεται να φοιτήσουν σε διαφορετικό σχολείο, κάτι εξόφθαλμα...
Περίεργα παιχνίδια με τους μαθητές και τις οικογένειές τους από την ΔΔΕ Χανίων