Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι φοβάται η αστυνομία και ποια είναι τα δυο πρόσωπα που ερευνά
Από τα μάτια τους δεν αφήνουν ούτε λεπτό τη Ρούλα Πισπιρίγκου οι αστυνομικοί φρουροί

Χθες βράδυ η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε σε έναν ειδικό χώρο για να περάσει τη νύχτα παρουσία δύο αστυνομικών που επιτηρούσαν την κάθε της κίνηση προκειμένου να αποφευχθεί οπουδήποτε ενέργεια που θα έθετε σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή της.

Η κατηγορουμένη που είναι αντιμέτωπη με βαρύτατο και εξαιρετικά αναλυτικό κατηγορητήριο, καλείται να δώσει τη δική της εκδοχή σε όσα της καταλογίζονται βάσει της ενδελεχούς έρευνας του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Όπως αναφέρουν μάλιστα δικαστικές πηγές η υπόθεση του θανάτου του παιδιού δείχνει «απολύτως δεμένη» με ισχυρά στοιχεία που συνδέουν ευθέως τη μητέρα με τον θάνατο της Τζωρτζίνας που δέχθηκε θανατηφόρα δόση ή δόσεις συγκεκριμένης φαρμακευτικής ουσίας, η οποία δεν κυκλοφορεί ελεύθερα στο εμπόριο.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και το «Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ότι δύο ακόμα άτομα από το συγγενικό περιβάλλον της μητέρας θα εξεταστούν από τις αρχές.

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, η Αστυνομία θεωρεί πρόσωπα “κλειδιά” στην υπόθεση τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρα των κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη, καθώς και την αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία βρήκε νεκρή την -6 μηνών- Ίριδα στην κούνια της, το πρωί της 21ης Μαρτίου 2021.  

«Aποκλείεται να έδρασε μόνη της η μητέρα».

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος, σημείωσε πως πρόκειται για μια υπόθεση που την έχει στοιχειώσει.

Σύμφωνα με την έμπειρη δικηγόρο: «δεν είναι εύκολο να αποσπάσεις ομολογία, γιατί δεν έχει καμία ιδέα για αυτό που έκανε, θεωρεί ότι είναι ηρωίδα, γι’ αυτό η αστυνομία προσπαθεί να δέσει την υπόθεση. Υπάρχει κάτι περαιτέρω».

Όπως είπε, οι Αρχές αποκλείοντας άλλα άτομα και βασιζόμενες στα στοιχεία που προέκυψαν, οδηγήθηκαν στην 33χρονη, την οποία «πρόδωσε» η μεγάλη δόση κεταμίνης που χορήγησε στην Τζωρτζίνα.

«Από παρόμοια υπόθεση που είχαμε στη Θεσσαλονίκη με αρσενικό, εκεί το είχε αγοράσει από το διαδίκτυο. Κατά τη δική μου άποψη έχουμε και απόπειρες (σ.σ. ανθρωποκτονίας) ή βαριάς σωματικής βλάβης».

Η κ. Ανάσογλου τόνισε ότι: «αποκλείεται να έδρασε μόνη της η μητέρα».

«Υπάρχει η αρχή αποδείξεων στο δικαστήριο. Η απλή λογική, το αυτονόητο, μας δείχνει την αλήθεια πολλές φορές. Όταν έχουμε 2 θανάτους και έχουμε ένα παιδάκι που έχει συνέχεια προβλήματα υγείας, όλοι υποψιαστήκαμε τι συμβαίνει. Μέλος της οικογένειάς της δεν αναρωτήθηκε αν κάτι πάει λάθος;».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Erasmus
Erasmus+: Στην Λισαβόνα εκπαιδευτικοί του Ειδικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης
Το Δημόσιο Ειδικό Γυμνάσιο για δεύτερη χρονιά,έχοντας λάβει την τιμητική Διαπίστευση Erasmus+ στη Σχολική Εκπαίδευση για την περίοδο 2021-2027 από το...
Erasmus+: Στην Λισαβόνα εκπαιδευτικοί του Ειδικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης
foto_education_pencils_molivia.jpg
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ετοιμάζονται νέοι πίνακες ΑΣΕΠ για Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ανοίγουν νέοι πίνακες ΑΣΕΠ στη Γενική
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ετοιμάζονται νέοι πίνακες ΑΣΕΠ για Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση