Πάτρα: «Αγνοείται» ο πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης
Μάνος Δασκαλάκης: Άφαντος στην Πάτρα ο πατέρας των 3 παιδιών – Τι εξομολογήθηκε στο περιβάλλον του

Συγκλονισμένος φαίνεται να είναι ο Μάνος Δασκαλάκης στο άκουσμα της είδησης ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος της συζύγου του για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Μάλιστα, κλειστό έχει το τηλέφωνο του με πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν εμφανίστηκε και στη δουλειά του σήμερα, Πέμπτη μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με τη σύλληψη της συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης κόρης τους.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης σε δήλωσή του το βράδυ της Τετάρτης για την άσκηση ποινικής δίωξης στην 33χρονη ανέφερε στον Alpha:

«Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

– Είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία;

«Από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή.»

-Εσάς πάντως δεν σας έχουν ενοχλήσει, δεν σας έχουν πει να μεταβείτε στην Αθήνα;

«Όχι.»

Παράλληλα, η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε το πρωί στον Alpha πως: «Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές τις ώρες» είπε για τον πατέρα των παιδιών.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο, ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της 33χρονης φαίνεται πως ενημέρωσε τον κ. Δασκαλάκη ότι «τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την υπόθεση οπότε ενδεχομένως να είναι κοντά της σήμερα για να διαλέξουν κάποιον άλλο δικηγόρο».

Τι ανέφερε στο συγγενικό του περιβάλλον μετά την σύλληψη της συζύγου του

Ο 30χρονος βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες στην Πάτρα και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του. Όλο αυτό το διάστημα στήριζε τη Ρούλα Πισπιρίγκου και κατηγορούσε ανοιχτά δημοσιογράφους, γιατρούς και συνδικαλιστές της αστυνομίας για διαρροές που χαρακτήριζε ανυπόστατες. Μέχρι και χθες το πρωί, ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε στο στενό του περιβάλλον ότι τα παιδιά του «έφυγαν» από γονιδιακό πρόβλημα και ότι είναι αδύνατον να κρύβεται έγκλημα. «Όλο αυτό είναι δημιούργημα των δημοσιογράφων» φέρεται να έλεγε χαρακτηριστικά.

Στο στενό του περιβάλλον ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να επιμένει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα. Δηλώνει σίγουρος για τη γυναίκα που τον έκανε πατέρα και πίστευει πως δεν έχει τεκμηριωθεί εγκληματική ενέργεια. Όπως επιμένει, η 33χρονη εν διαστάσει πλέον γυναίκα του, στάθηκε με όλες τις δυνάμεις στα παιδιά τους και τα βοήθησε. «Δεν θα κάτσουμε να απολογηθούμε επειδή πήγαμε ταξίδι στην Καστοριά και επειδή βγαίναμε να διασκεδάσουμε ενώ είχαν πεθάνει τα δύο μας παιδιά» είχε πει σε συνέντευξή του στο Star.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ