Ένα σκίτσο που προκαλεί ανατριχίλα, κολλήθηκε στο παραθυρόφυλλο του σπιτιού, στο οποίο διέμενε η οικογένεια Δασκαλάκη, στην Πάτρα.
Τα τρία κορίτσια της οικογένειας που χάθηκαν, η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα, με τις μορφές αγγέλων, φωνάζουν «Μαμά», ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου στο κάτω μέρος του σκίτσου, κρατείται από δύο αστυνομικούς.
Τα τρία ερωτηματικά δίπλα από τη λέξη μαμά… γεννούν θλιβερές σκέψεις.
Οι περαστικοί από το σημείο, στέκονται και το κοιτούν μουδιασμένοι. Εδώ και ημέρες η οδός Μπιζανίου στην Πάτρα θυμίζει το πόσο κοντά, πόσο δίπλα μας, μπορεί να είναι ο εφιάλτης.
Η εξώπορτα του σπιτιού, μέσα στο οποίο κάποτε ακούγονταν οι παιδικές φωνούλες των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, είναι γεμάτη λουλούδια, κεριά, και γράμματα, όπου απλός κόσμος εκφράζει τις σκέψεις του και τη στεναχώρια του για τον χαμό των τριών μικρών παιδιών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ