Διακόπηκε η δίκη Φιλιππίδη: Κατέρρευσε η δεύτερη καταγγέλλουσα
Αύριο θα συνεχιστεί η κατάθεση της ηθοποιού που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού της από τον Πέτρο Φιλιππίδη

Αύριο θα συνεχιστεί η κατάθεση της ηθοποιού που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού της από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η γυναίκα με μεγάλη δυσκολία και κλαίγοντας περίγραψε την ημέρα που, όπως ισχυρίζεται, ο ηθοποιός επιχείρησε να την βιάσει μέσα στο καμαρίνι του όπου την είχε καλέσει, σε ώρα πολύ νωρίτερα από την έναρξη της παράστασης «Μπακαλόγατος» για να συζητήσουν τη συμμετοχή της σε πολύ δημοφιλές σίριαλ όπου πρωταγωνιστούσε ο κατηγορούμενος. Ήδη η μάρτυρας έχει εξηγήσει ότι η αρχικές συναντήσεις τους αφορούσαν ρόλο στην θεατρική παράσταση που ανέβαζε το 2010.

Αναφερόμενη στα επίμαχη μέρα η μάρτυρας είπε: «Με ρώτησε αν θέλω να πιω κάτι. Βλέποντας ένα ποτήρι διάφανο με διάφανο υγρό μέσα, θεώρησα ότι είναι ποτό, αλλά θα μπορούσε να είναι και νερό. Του είπα ότι κρυώνω και ότι θέλω να κρατήσω το παλτό μου. Ύστερα από λίγο μου λέει να βγάλω το παλτό για να μου δείξει κάτι. Τότε ένιωσα το χέρι του να με αγκαλιάζει. Αστραπιαία σηκώθηκα και πήγα πίσω στον καναπέ και είπα ότι με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου. Έκανα ότι μιλάω μαζί της και είπα ότι πρέπει να φύγω γιατί δήθεν κάτι της συνέβη. Μου λέει "καλά, καλά κάθισε λίγο να τελειώσουμε". Κάθισα στον καναπέ με σκοπό να φύγω. Ήρθε δίπλα μου στον καναπέ και από εκεί ξεκίνησε ένας εφιάλτης».

Η μάρτυρας καταφανώς καταβεβλημένη, κάποια στιγμή κατέρρευσε, με αποτέλεσμα το δικαστήριο, που ήδη είχε σταματήσει δύο φορές τη διαδικασία, αποφάσισε να διακόψει την κατάθεση ώστε να συνεχιστεί αύριο, δίνοντας χρόνο στο φερόμενο θύμα να συνέλθει.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αφίσα
«Πώς να σωπάσω…» Από το Γούντστοκ στα Μέγαρα-Ιστορίες από τις κινηματογραφικές αίθουσες στα χρόνια της δικτατορίας
Την Δευτέρα 28 Απριλίου 2025 και ώρα 18:00 μ.μ. στον Κινηματογράφο Studio (Σταυροπούλου 33, Πλατεία Αμερικής)
«Πώς να σωπάσω…» Από το Γούντστοκ στα Μέγαρα-Ιστορίες από τις κινηματογραφικές αίθουσες στα χρόνια της δικτατορίας
foto_education_notebook_phone_alfavita.jpg
Αναπληρώτρια εκπαιδευτικός μετακινείται σε νέο σχολείο στην Ανατολική Αττική
Μετακίνηση Αναπληρώτριας Εκπαιδευτικού σε Νέο Δημοτικό Σχολείο – Στο Πλαίσιο Προγράμματος ΕΣΠΑ για το Ολοήμερο
Αναπληρώτρια εκπαιδευτικός μετακινείται σε νέο σχολείο στην Ανατολική Αττική