romas-53xronos-mazi
Τη δική του απάντηση για τις φωτογραφίες που τον αποτυπώνουν να ποζάρει αγκαλιά με τον 53χρονο Ηλία Μίχο, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμό και εκπόρνευση του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια, έδωσε ο Χάρης Ρώμας

Για τη φρικτή υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον 53χρονο στα Σεπόλια, ο οποίος φέρεται επίσης να εξέδιδε έναντι αμοιβής το θύμα, μίλησε στο MEGA ο ηθοποιός και αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και αθλητισμού Αττικής, Χάρης Ρώμας.

Ο ίδιος, ο οποίος είχε φωτογραφηθεί στο παρελθόν με τον φερόμενο δράστη -όπως προκύπτει από υλικό που έχει αναρτηθεί στα social media- τον χαρακτήρισε «τέρας» και «σάτυρο» και έδωσε τις δικές του απαντήσεις για το θέμα.

«Άνθρωποι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται φίλοι ή επιδεικνύουν έναν τεράστιο θαυμασμό για το καλλιτεχνικό ή πολιτικό πρόσωπο σου, έρχονται και γίνονται αυτοκόλλητοι» εξήγησε ο ίδιος, τονίζοντας πως δεν γνώριζε προσωπικά τον 53χρονο και «φυσικά δεν είναι φίλος».

Στη συνέχεια, περιέγραψε τη συνάντησή τους σε ένα εστιατόριο, όπου εκεί ο 53χρονος εκδήλωσε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του ηθοποιού. Ανέφερε, επίσης, πως η σύζυγός του 53χρονου κατέβαινε υποψήφια στην τοπική αυτοδιοίκηση.

«Είναι ένα τεράστιο θέμα και είναι η ευκαιρία όλων μας να βροντοφωνάξουμε καταδίκη για τους σάτυρους, για τους προαγωγούς και κυρίως για τους παιδεραστές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Ανδρέας Δρακόπουλος
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση σε Επίτιμο Διδάκτορα του Μεγάλου Ευεργέτη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) Ανδρέα Δρακόπουλου
Απόδοση του τίτλου του Μεγάλου Ευεργέτη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και αναγόρευση του Ανδρέα Δρακόπουλου, Προέδρου του ΙΣΝ, σε Επίτιμο...
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση σε Επίτιμο Διδάκτορα του Μεγάλου Ευεργέτη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) Ανδρέα Δρακόπουλου