ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ
Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εκφράζοντας έτσι την αγανάκτησή του για όσα διαδραματίζονται στην επικαιρότητα.

Η υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό έχει προκαλέσει φρίκη στο πανελλήνιο μιας και οι νέες πληροφορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια είναι καταιγιστικές καθώς μέχρι στιγμής έχουν αναγνωριστεί οι 10 από τους 100 άνδρες που βίασαν την ανήλικη κοπέλα αφού πρώτα την εξέδιδε ο 53χρονος.

Δεν είναι λίγοι οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου που ξεσπούν δημόσια μέσα από τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη φρικιαστική αυτή υπόθεση.

Ανάμεσα στα άτομα που έχουν ξεσπάσει φανερά μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς είναι και ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αγανάκτησή του.

Ο γνωστός ηθοποιός τοποθετήθηκε μέσα από τα social media για την υπόθεση αυτή, χρησιμοποιώντας ένα πανό της Θύρας 13 που αναφέρεται στους βιαστές και χαρακτηρίζει… σάπια την κοινωνία!
Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο γνωστός ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε σάπια κοινωνία δεν υπάρχει ηθική ξύλο και γαμ@@@ σε κάθε βιαστή…».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα