Ίλιον: «Θα σας σφάξουμε» - Απειλές δέχονται οι συγγενείς των κατηγορούμενων
Απειλές στους κατηγορούμενους για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου

Για τις απειλές που δέχονται οι συγγενείς των κατηγορουμένων, για την υπόθεση βιασμού στο Ίλιονμίλησε η μητέρα ενός κατηγορουμένου, λέγοντας πως δεν μπορούν να μείνουν σπίτι τους.

Στην εκπομπή TLive μίλησε η μητέρα ενός κατηγορουμένου τονίζοντας: «Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από τη μητέρα, από τον πατέρα, από το παιδί για όλα αυτά που περνάνε που βιώνουν. Μου είπε πως μίλησε με το παιδί την Δευτέρα που πήγαν στο φροντιστήριο. Αυτό έγινε το Σάββατο. Πραγματικά δεν ξέρω πώς μπορεί να σκεφτεί ένα παιδί να κάνει αυτό το πράγμα. Ποιος έδωσε αυτή την ιδέα. Πότε πήγαιναν, φροντιστήριο είχαν μέχρι τις 10 το βράδυ».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο κατηγορούμενος ανήλικος, ζητώντας συγγνώμη και υποστηρίζοντας πως δεν μπορούσε να σταματήσει την κακοποίηση του 15χρονου γιατί «πάγωσε και ένιωσε αδύναμος».

«Δεν μπορούμε να πάμε σπίτι μας», λέει η μητέρα

«Εμείς είμαστε 23 χρόνια στην Ελλάδα και έχουμε αγοράσει ένα σπίτι με πολύ κόπο. Και πλέον δεν μπορούμε να πάμε στο σπίτι μας. Χτες πήγε η κόρη μου στο σπίτι είδε γραμμένο στον τοίχο θα σε σφάξουμε. Μηνύματα, συνθήματα μέσω διαδικτύου, φωτογραφίες του παιδιού μου. Και μια κοπέλα από το σχολείο του είχε βγει και έλεγε διάφορα και να κάτσει εκεί που είναι. Εμείς τώρα μένουμε σε ξένο σπίτι», είπε η μητέρα του κατηγορουμένου.

«Δέχονται απειλητικά μηνύματα»

Ο πατέρας μίας εκ των τεσσάρων μαθητριών, που φέρονται να ήταν παρούσες στους βιασμούς του 15χρονου, μίλησε στην εκπομπή Live News και σημειώνοντας πως η κόρη του δεν ήταν παρούσα στο περιστατικό.

«Τα παιδιά τα ήξερε, πηγαίνανε στο γυμνάσιο μαζί. Έχουνε χωρίσει λόγω του λυκείου, γιατί η δικιά μου πάει σε ΓΕΛ ενώ τα άλλα ήτανε στα ΕΠΑΛ. Έτυχε να περάσει, είπε γεια στην παρέα, γιατί τους ήξερε από πριν. Αυτό ήταν. Όχι ότι έκανε παρέα. Χωρίς να ξέρει τι γίνεται εκεί μέσα, ήξερε ότι μαζεύονται εκεί πέρα, ακούνε μουσική, το είχανε σαν στέκι τους, τίποτα άλλο. Δεν είχε κάποια άλλη σχέση. Αν είχε ακούσει κάτι περίεργο θα το είχε πει πρώτα σε εμάς. Δεν ξέρει τίποτα», δήλωσε.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι το όνομα της κόρης του έχει διαρρεύσει στα social media και δέχεται απειλές, ενώ η ανήλικη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Έχει διαρρεύσει το όνομα της μικρής και της στέλνουν απειλητικά μηνύματα στο τηλέφωνο. Δυστυχώς έχει πάρει τέτοια τροπή το πράγμα που χωρίς να έχει κάνει τίποτα το παιδί βρισκόμαστε να απειλούμαστε και να μην μπορούμε να βγούμε από το σπίτι ή να μιλήσουμε στο τηλέφωνο. Είμαστε τώρα μπλεγμένοι έτσι από το πουθενά και να φοβόμαστε να κυκλοφορήσει έξω το παιδί. Ευτυχώς είναι Χριστούγεννα και δεν χρειάζεται να πάει σχολείο. Αυτό σκεφτόμαστε. Η μικρή είναι χάλια. Κλαίει δύο μέρες τώρα. Δεν μπορούμε να την συνεφέρουμε», είπε ο πατέρας της μαθήτριας.


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

diatrofi
Κετογονική δίαιτα: Γιατί προκαλεί πονοκεφάλους και τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό
Σε μια κετογονική δίαιτα, περιορίζετε την πρόσληψη υδατανθράκων στο 5% έως 10% των ημερήσιων θερμίδων σας
Κετογονική δίαιτα: Γιατί προκαλεί πονοκεφάλους και τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό
Καφές μανιταριών
Υπουργείο Παιδείας: Απευθείας ανάθεση 10.620,00€ για ...βουτήματα, καφέδες, χυμούς, νερά για να κερνούν τους επισκέπτες
Στο πλαίσιο της κάλυψης των αναγκών Δημοσίων Σχέσεων (συναντήσεων – συσκέψεων)
Υπουργείο Παιδείας: Απευθείας ανάθεση 10.620,00€ για ...βουτήματα, καφέδες, χυμούς, νερά για να κερνούν τους επισκέπτες