taxi
Πότε θα πληρωθούν οι μόνιμοι και οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί

Η επόμενη μισθοδοσία για τους μόνιμους εκπαιδευτικούς έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 26 Νοεμβρίου (το απόγευμα).

Οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί πληρώνονται κάθε 13 και 27, απλά τα χρήματα φαίνονται 12 και 26, εκτός αν πέφτει γιορτή η σαββατοκύριακο.

Αναπληρωτές

Ο μισθός του αναπληρωτή εκπαιδευτικού είναι συνάρτηση της προϋπηρεσίας του, των ακαδημαϊκών του προσόντων (μεταπτυχιακό ή διδακτορικό) και ανάλογα με την περίπτωση του επιδόματος ή των επιδομάτων που του αναλογούν. 

Η μισθοδοσία πραγματοποιείται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) για το σύνολο των αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε σταθερή ημερομηνία και συγκεκριμένα κάθε 10 του μηνός. Επί της ουσίας η μισθοδοσία πιστώνεται στον λογαριασμό τους το απόγευμα στις 9 του εκάστοτε μήνα. Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι Σάββατο ή Κυριακή ή αργία τότε η πληρωμή πραγματοποιείται την αμέσως προηγούμενη εργάσιμη.

Για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς η πληρωμή αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου (απόγευμα).

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαίδευση
ΕΔΕ για.. σουβλάκια σε σχολείο: «Αυταρχικός ο τρόπος άσκησης διοίκηση του Διευθυντή Εκπαίδευσης»
«Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Ν.Εύβοιας να πάρει πίσω τις προαναφερόμενες ΕΔΕ»
ΕΔΕ για.. σουβλάκια σε σχολείο: «Αυταρχικός ο τρόπος άσκησης διοίκηση του Διευθυντή Εκπαίδευσης»
Συνεργασία Παντείου
Πάντειο Πανεπιστήμιο: Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Παντείου Πανεπιστημίου και του ΟΠΙ περιλαμβάνει κοινές δράσεις
Πάντειο Πανεπιστήμιο: Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας
σουπα λαχανικων
Ανακοίνωση RASFF: Κίνδυνος αλλεργίας από σούπα στιγμής στην Ελλάδα
Όσοι καταναλωτές έχουν αλλεργία στο σέλινο και προμηθευτούν τη συγκεκριμένη σούπα πιστεύοντας πως είναι ασφαλής, διατρέχουν κίνδυνο.
Ανακοίνωση RASFF: Κίνδυνος αλλεργίας από σούπα στιγμής στην Ελλάδα