Thumbnail
Σάλος σε χωριό της Μαγνησίας – Κόλλησαν στο σεξ και κατέληξαν στο νοσοκομείο

Ένα πιπεράτο περιστατικό αποτελεί το κεντρικό θέμα των συζητήσεων των κατοίκων του χωριού του Δήμου Ρήγα Φεραίου στη Μαγνησία για έναν 70χρονο και την κατά πολύ νεότερη σύντροφό του, οι οποίοι κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες. Ο 70χρονος, είχε ερωτική επαφή με την νεότερη γυναίκα, η ηλικία της οποίας υπολογίζεται γύρω στα 40. Προκειμένου η πράξη να ολοκληρωθεί σωστά, εκείνος έλαβε χάπι ενίσχυσης της στύσης, το οποίο προμηθεύτηκε από φαρμακείο του Βόλου.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι διασώστες του ΕΚΑΒ

Όμως για κακή τους τύχη, κατά τη διάρκεια που απολάμβαναν την ερωτική πράξη, «κόλλησαν» για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να απομακρυνθούν και να χρειαστεί να καλέσουν ασθενοφόρο, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έμεινε έκπληκτο όταν διαπίστωσε τον λόγο της κλήσης.  Μετέφερε τους δύο “ασθενείς” στο Νοσοκομείο Βόλου, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ