Thumbnail
Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή της 2ης δόσης

Ο ΟΠΕΚΑ προχώρησε στη διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής της δεύτερης δόσης του επιδόματος παιδιού. Έτσι, η καταβολή της 2ης δόσης θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα. Υπενθυμίζεται ότι τα χρήματα αρχίζουν να φαίνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

Σημειώνεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού έκλεισε προσωρινά στις 12 Μαΐου, όπως άλλωστε συμβαίνει πριν από κάθε πληρωμή. Η πλατφόρμα θα παραμείνει κλειστή έως και την 31-5-2023 για να γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων και η εκκαθάριση της πληρωμής του δεύτερου διμήνου έτους 2023.

Αξίζει να σημειωθεί πως για όσους δεν έχουν υποβάλλει ακόμα τις φετινές φορολογικές τους δηλώσεις, οι υπηρεσίες του ΟΠΕΚΑ θα προχωρήσουν στον επανυπολογισμό του επιδόματος παιδιού μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης (Ε1) για τα εισοδήματα του 2022.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 01/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EKPA metaptixiaka
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του κ. Ανδρέα Δρακόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα και απόδοση τίτλου Μεγάλου Ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
  Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2024 και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30)
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση του κ. Ανδρέα Δρακόπουλου σε επίτιμο διδάκτορα και απόδοση τίτλου Μεγάλου Ευεργέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος