gletsos
Απίθανες καταστάσεις αποκαλύπτει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τη ζωή της και το γάμο της με τον Απόστολο Γκλέτσο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που πήρε διαζύγιο από τον Απόστολο Γκλέτσο.

O γάμος τους έγινε τον Αύγουστο του 1998 στο Πόρτο Ράφτη. Όμως, ο χωρισμός ήρθε σχεδόν δύο μήνες μετά.

«Παντρεύτηκα τον Απόστολο για δύο μήνες. Παντρεύτηκα στα 19 μου και κράτησε δύο μήνες ο γάμος. Ήμασταν κάποιους μήνες πριν μαζί. Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν. Ήμουν όλη μέρα νηστική, με ουίσκι και με κόκα. Έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων, έγινε αυτός ο γάμος.

Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα, εκεί άρχισα να φρικάρω. Άρχισα να σκέφτομαι τον πρώην μου, με τον οποίο έκανα κόκες. Ήταν μια σχέση με drugs. Με αυτόν έκανα τα περισσότερα και την πολύ τρέλα. Με τον οποίο έχω ξαναπεί δε θα έκανα σχέση αν ήμουν εκτός ναρκωτικών. Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο, γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή του αλκοόλ, της κόκας, του έξω.

Οπότε με το που έμεινα λοιπόν στο σπίτι με τον Απόστολο εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε. Από τότε εγώ ξαναγύρισα σε αυτόν τον άνθρωπο για να συνεχίσω πάλι τη ζωή της κόκας, της τρέλας, του αλκοόλ και των χαπιών κλπ. Προφανώς δεν είχα πιάσει ακόμα τον πάτο. Αυτό είναι το στόρι. Μας αλλοιώνουν ως χαρακτήρες το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τα χάπια» εξομολογήθηκε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Popular

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

vivlia
Ψηφιακή βιβλιοθήκη: Εξάμηνη παράταση για την ολοκλήρωση των βιβλίων Β' και Γ' Λυκείου
Παράταση για την υποβολή προτάσεων διδακτικών βιβλίων στην ψηφιακή βιβλιοθήκη
Ψηφιακή βιβλιοθήκη: Εξάμηνη παράταση για την ολοκλήρωση των βιβλίων Β' και Γ' Λυκείου
Σχολεία
Ανεπαρκείς οι συνθήκες στο 4ο Λύκειο Ηρακλείου: Χωρίς κλιματιστικά εν όψει Πανελλαδικών
«Η αδιαφορία σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί»
Ανεπαρκείς οι συνθήκες στο 4ο Λύκειο Ηρακλείου: Χωρίς κλιματιστικά εν όψει Πανελλαδικών
doe
ΔΟΕ: Κραυγή αγωνίας για την κατάσταση στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Έκκληση για διάλογο με το ΥΠΑΙΘΑ
Αίτημα ΔΟΕ για συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.
ΔΟΕ: Κραυγή αγωνίας για την κατάσταση στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Έκκληση για διάλογο με το ΥΠΑΙΘΑ