Thumbnail
H έρευνα των αρχών στρέφεται στο ενδεχόμενο, η βαναυσότητα σε βάρος του αγοριού να έχει μεταδοθεί ζωντανά σε γκρουπ παιδόφιλων

Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 50χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό 17χρονου αγοριού για διάστημα τριών ετών - απ' όταν το θύμα ήταν στην ηλικία των 14 ετών.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για τις αποτρόπαιες πράξεις του σε βάρος του παιδιού, τις οποίες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται να τις βιντεοσκοπούσε. Με την ολοκλήρωση της απολογίας, ο κατηγορούμενος κρίθηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προσωρινά κρατούμενος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον επιχειρηματία την περασμένη Τετάρτη και κατάσχεσαν από το διαμέρισμα της φρίκης, σκληρούς δίσκους με υλικό παιδικής πορνογραφίας που φαίνεται να κρατούσε ο 50χρονος, ενώ η έρευνα των αρχών στρέφεται στο ενδεχόμενο, η βαναυσότητα σε βάρος του αγοριού να έχει μεταδοθεί ζωντανά σε γκρουπ παιδόφιλων. Εντοπίστηκαν επίσης ναρκωτικές ουσίες, καθώς και ένα αεροβόλο όπλο με φυσίγγια.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του παιδιού ειδοποίησε την αστυνομία, αφού ο γιος της, της εξιστόρησε ότι από τα 14 του χρόνια, το 2020, υφίστατο βάναυση σεξουαλική και ψυχολογική κακοποίηση από τον κατηγορούμενο, ο οποίος φέρεται να απειλούσε το παιδί, πως αν αποκαλύψει το μαρτύριο του, θα το σκοτώσει.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ανήκει σε ευρύτερο κύκλο γνωστών της οικογένειας του θύματος. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

simvoulioepikrateias.jpg
Απόφαση ΣτΕ – «Καμπανάκι» στο ΤΕΕ: Υποχρεωτική η εγγραφή αποφοίτων με επαγγελματική ισοδυναμία από το ΑΤΕΕΝ
Τι σημαίνει η απόφαση του ΣτΕ για τους απόφοιτους εξωτερικού
Απόφαση ΣτΕ – «Καμπανάκι» στο ΤΕΕ: Υποχρεωτική η εγγραφή αποφοίτων με επαγγελματική ισοδυναμία από το ΑΤΕΕΝ