Άλλο ένα ατύχημα σημειώθηκε σε θαλάσσια περιοχή και συγκεκριμένα στη Πάργα, όταν ένα σκάφος χτύπησε 13χρονη, η οποία επέβαινε σε σανίδα SUP.
Σύμφωνα με το λιμενικό, σκάφος με χειριστή έναν 58χρονο χτύπησε τη σανίδα της ανήλικης, ενβ ο ίδιος την μετέφερε άμεσα με το σκάφος στο λιμάνι της Πάργας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη γιατρό.
Στη συνέχεια η ανήλικη παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας και μετέπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ».
Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Β’ Λιμενικό Τμήμα Πάργας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας άνδρες του οποίου συνέλαβαν 58χρονο για σωματική βλάβη από αμέλεια.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ