φωτια
Ο μελισσοκόμος είχε πάει να σώσει τα μελίσσια του

Ο πύρινος εφιάλτης μαίνεται στην Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ πλέον μετράμε και ανθρώπινα θύματα, πέρα από τα ζώα.

Ένας 65χρονος μελισσοκόμος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από εκτεταμένα εγκαύματα, που υπέστη από πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες του tvstar.gr χθες βράδυ (26/07) και ενώ το μέτωπο της πυρκαγιάς μαίνονταν στον κάμπο της κάτω Τιθορεάς, ο 65χρονος πήγε να σώσει τα μελίσσια του στην περιοχή του Αγίου Χαραλάμπους και τα ρούχα του πήραν φωτιά με συνέπεια να υποστεί εγκαύματα εσωτερικά και εξωτερικά.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας αρχικά και στην συνέχεια στην ειδική μονάδα αντιμετώπισης εγκαυμάτων του νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα.

Σήμερα η κατάσταση στην περιοχή της Τιθορέας είναι ελεγχόμενη και μια αναζωπύρωση που έγινε το πρωί αντιμετωπίστηκε άμεσα. Χθες το απόγευμα όμως για πολλές ώρες τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα.

Τα θύματα

Το απόγευμα της Τετάρτης (26/07), μία γυναίκα απανθρακώθηκε σε τροχόσπιτο στο Χοροστάσι, με τις εικόνες από το σημείο να προκαλούν σοκ, ενώ τραγικό θάνατο βρήκε και ο κτηνοτρόφος που αγνοείτο στον Άγιο Γεώργιο.

Λίγες ώρες μετά την πτώση του μοιραίου Καναντέρ που επιχειρούσε στη φωτιά στην Κάρυστο και οδήγησε στον θάνατο τους δύο πιλότους, αλλά και τον βοσκό στον Πλατανιστό, που επίσης απανθρακώθηκε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα