Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει μία 38χρονη από τον Αλμυρό Μαγνησίας, καθώς ο πρώην σύντροφός της την παρενοχλεί δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό τους.
Σημειώνεται ότι ο 37χρονος εξακολουθεί να κρατάει αυτή τη στάση, παρότι η 38χρονη έχει πλέον αποκτήσει οικογένεια.
Οι πράξεις του 37χρονου
Η γυναίκα αναγκάστηκε να ζητήσει την συνδρομή της δικαιοσύνης, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην την πλησιάζει, τα οποία ωστόσο, ο 37χρονος παραβίασε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί χθες, Παρασκευή στο Αυτόφωρο.
Ειδικότερα, ο 37χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, παρακολουθεί την γυναίκα, της στέλνει διαρκώς μηνύματα και εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά στο ζευγάρι και τα παιδιά του.
Χθες ο 38χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο μετά από 24ωρη κράτησή του, καθώς το ζευγάρι κατέθεσε μήνυση εναντίον του. «Μας τρομάζει, μας τρομοκρατεί, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Έχει γίνει πλέον επικίνδυνο να βγαίνεις από το σπίτι σου και να τον βλέπεις μπροστά σου», ανέφερε το ζευγάρι στο Δικαστήριο.
Εκείνος από την πλευρά του, ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί την Δευτέρα, ύστερα και από τον διορισμό συνηγόρου του από το δικαστήριο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ