Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για παγωτό χωρίς παγωτομηχανή.
Υλικά
- 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά πολύ κρύα
- 1 συσκευασία 397 γρ. ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
- Σε σταθερό μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος μέχρι να σχηματιστεί μια παχύρρευστη κρέμα, για περίπου 8-10 λεπτά.
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να προσθέσουμε υλικά της προτίμησής μας, όπως μπισκότα, κομμάτια σοκολάτας, μαρμελάδα, κ.α.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε μακρόστενο δοχείο που κλείνουν αεροστεγώς, το ισιώνουμε με μαρίζ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 6-7 ώρες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Σχολικός εκφοβισμός: Το νέο μοριοδοτούμενο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής - Αιτήσεις έως 8/01
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση