Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν απόψε σε συγκεκριμένο σημείο της Αττικής οδού.
Πιο συγκεκριμένα, κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών θα είναι από τις 22:00 η είσοδος 9 της Αττικής οδού στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Οι μεταβολές
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αττικής οδού, η είσοδος από Λ. Ηρακλείου (είσοδος 9) στο ρεύμα προς Ελευσίνα, θα παραμείνει κλειστή απόψε από τις 22:00 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης.
Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, σημειώνει η Αττική οδός, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν τις εισόδους από Λ. Κύμης (είσοδος 10) ή από Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Μεταμόρφωσης (είσοδος 8).
Σημειώνεται πως οι προγραμματισμένες εργασίες στην Αττική οδό αφορούν σε βαριά συντήρηση του οδοστρώματος.
Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα και στο Twitter.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ