Μπέος
«Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφισα»

Εκτός ελέγχου ξέφυγε η κατάσταση στην περιοχή Άλλη Μεριά στον Βόλο με τον Αχιλλέα Μπέο να χειροδικεί κατά πολίτη που τον εξύβρισε.

Το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα της περιοχής για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν το μπάζωμα. Την Παρασκευή κλήθηκε η αστυνομία στο συγκεκριμένο σημείο ενώ το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωί, βρήκε τους κατοίκους ξανά εκεί.

Η αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος είχε πολύ έντονους διαλόγους με πλημμυριοπαθείς πολίτες οι οποίοι έχουν μείνει δίχως στέγη μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Elias και Daniel.

Τα πνεύματα μετά από ένα σημείο οξύνθηκαν στο μέγιστα με έναν πολίτη να βρίζει τον ίδιο τον Αχιλλέα Μπέο και «το χέρι που τον ψήφισε» όπως λέει. Τότε ο δήμαρχος Βόλου του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει. «Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφισα» φώναζε ο πολίτης. Κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπελλου
Σωτηρία Μπέλλου: Στη Δικαιοσύνη ξανά η υπόθεση της διαθήκης της, 28 χρόνια μετά
Η νόμιμη κληρονόμος της μεγάλης ρεμπέτισσας καταγγέλλει παράνομη διεκδίκηση του οικοπέδου στα Σπάτα, παρά τις σαφείς διατυπώσεις της διαθήκης
Σωτηρία Μπέλλου: Στη Δικαιοσύνη ξανά η υπόθεση της διαθήκης της, 28 χρόνια μετά
kalimnos.jpg
Κάλυμνος: Ο προορισμός με τις καλύτερες τιμές για διακοπές
Σύμφωνα με πρόσφατη βρετανική έρευνα, η Κάλυμνος αναδείχθηκε ως το φθηνότερο ελληνικό νησί για καλοκαιρινές διακοπές, αφήνοντας πίσω της τη Θάσο και...
Κάλυμνος: Ο προορισμός με τις καλύτερες τιμές για διακοπές