H ακρίβεια στις τιμές είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που απασχολούν τους Έλληνες καταναλωτές αυτή τη στιγμή καθώς σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, έχουν περιορίσει την κατανάλωση βασικών ειδών διατροφής.
Παρόλο που η τάση του πληθωρισμού είναι καθοδική, οι τιμές των τροφίμων ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο, προκαλώντας περαιτέρω «πονοκέφαλο» στα νοικοκυριά.
Σε ποια προϊόντα περιόρισαν οι Έλληνες την κατανάλωση λόγω ακρίβειας:
- Ελαιόλαδο: -10,8%
- Γιαούρτι: -7%
- Ψάρια: -6,7%
- Γάλα: -5,5%
- Φρούτα: -4,2%
- Κρέας: -2,2%
- Τυρί: -2%
- Ψωμί -είδη αρτοποιίας: -1,5%
- Ζυμαρικά: -1,3%
- Λαχανικά: -1,3%
- Ρύζι: -1,1%
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα
Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη