maxairi
Προηγουμένως προσπάθησε να βάλει φωτιά σε όχημα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Σιθωνία Χαλκιδικής, καθώς 22χρονος τραυμάτισε έναν επιχειρηματία και δύο αστυνομικούς με τη χρήση μαχαιριού και σιδερόβεργας, αφότου αποπειράθηκε νωρίτερα να προκαλέσει πυρκαγιά σε όχημα.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, ο άντρας συνελήφθη χθες το μεσημέρι (06/10) σε περιοχή της Χαλκιδικής, καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα μετέβη σε επιχείρηση ανακύκλωσης, προσπάθησε να προκαλέσει πυρκαγιά σε όχημα και, με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισε στο χέρι τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ηλικίας 51 ετών.

Χρησιμοποιώντας το ίδιο μαχαίρι και μια σιδερόβεργα, τραυμάτισε επίσης δύο αστυνομικούς, από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας και το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου, που προσέτρεξαν στο σημείο, προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν.

Από την κατοχή του 22χρονου άντρα αφαιρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας αναπτήρας, ένα δοχείο με βενζίνη, το μαχαίρι και η σιδερόβεργα που χρησιμοποίησε.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου και οι δύο αστυνομικοί στο κέντρο υγείας Αγίου Νικολάου για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπως και ο συλληφθείς, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την ακινητοποίησή του. Ουδείς εκ των τεσσάρων διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τα αίτια της πράξης του άνδρα διερευνώνται.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
Εκπαιδευτικοί: Η μισθοδοσία σε μόνιμους και αναπληρωτές μέσα στον Απρίλιο
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
22_12_17disprosita.jpeg
Οι νέοι καθαροί μισθοί των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε προβληματικές - παραμεθόριες περιοχές
Αυξήσεις και νέα δεδομένα στους μισθούς για όσους υπηρετούν σε δυσπρόσιτες περιοχές
Οι νέοι καθαροί μισθοί των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε προβληματικές - παραμεθόριες περιοχές