Προφιλακιστέες κρίθηκαν, σήμερα το απόγευμα (13/11) οι τρεις κατηγορούμενες οι οποίες εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου το Οκτώβριο του 2022 στην Κυψέλη.
Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και της 15ης τακτικής ανακρίτριας, η μητέρα, η αδελφή και η νοικοκυρά της 23χρονης κοπέλας πήραν τον δρόμο για τη φυλακή, καθώς στις περιπτώσεις τους πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου για την προφυλάκιση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαρτυρικές καταθέσεις ανθρώπων αλλά και η προκαταρκτική πραγματογνωμοσύνη του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, έδωσαν στις αρχές τις απαραίτητες αρχικές ενδείξεις για να έρθουν οι τρεις γυναίκες ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαρύτατα κακουργήματα, ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας του θύματος: ανθρωποκτονία από πρόθεση δια ενέργειας και με παράλειψη, εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα (σπιτονοικοκυρά), διακοπή κύησης σε βαθμό κακουργήματος (σπιτονοικοκυρά), επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων (αδερφή).
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ