Μεσσηνία: Ελαιοπαραγωγός δίνει 1.000 ευρώ για να βρει τους δράστες που του έκλεψαν τις ελιές
«Δεν μας ενδιαφέρει να βρεθεί ο ελαιόκαρπος, απλά να βρεθούν οι δράστες»

Το σημαντικό ποσό των 1.000 ευρώ προσφέρει ένας ελαιοπαραγωγός από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας για να βρεθούν τα άτομα που του έκλεψαν 36 τσουβάλια με ελαιόκαρπο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το gargalianoionline.gr, ο ελαιοπαραγωγός τόνισε ότι «δεν μας ενδιαφέρει να βρεθεί ο ελαιόκαρπος, απλά να βρεθούν οι δράστες».

«Σε συνέχεια των ανωτέρω, προσφέρουμε το ποσό των 1.000 ευρώ σε όποιον δώσει τις απαιτούμενες πληροφορίες για την ταυτοποίηση των δραστών», συμπλήρωσε το μήνυμα προς την τοπική ιστοσελίδα.

«Σε έξαρση» οι κλοπές καρπών

Με την τιμή του ελαιόλαδου να βρίσκεται στα ύψη, όλο και πιο συχνά είναι τα φαινόμενα κλοπής καρπών. Πριν το περιστατικό στους Γαργαλιάνους, σημειώθηκε αντίστοιχο στη βόρεια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, τρείς τόνοι ελιές έγιναν καπνός, σε κτήμα έξω από την Καβάλα, σε περιοχή του δήμου Παγγαίου, μεταξύ Πλατανοτόπου και Ποδοχωρίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι άγνωστοι δράστες εκτιμάται ότι εισέβαλαν στο κτήμα το απόγευμα της Τρίτης και μάζεψαν καρπούς από 55 ελαιόδεντρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κωνσταντίνος Τασούλας
Ορκίζεται σήμερα ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας- Η διαδικασία της ορκωμοσίας
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας είναι ο πρώτος Πρόεδρος Δημοκρατίας που εξελέγη μετά τη συνταγματική αναθεώρηση του 2019, αλλά και ο πρώτος Πρόεδρος...
Ορκίζεται σήμερα ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας- Η διαδικασία της ορκωμοσίας
εκδήλωση
Σήμερα στις 7 μμ στο Σύνταγμα: «Ένα τραγούδι για τα παιδιά που χάθηκαν στα τρένα… Θα φτάσουμε στο τέρμα!»
Οι φοιτητές καλούν όλη την κοινωνία να στηρίξει την κινητοποίηση, τονίζοντας ότι η αδικία δεν θα ξεχαστεί και ότι η μάχη για δικαίωση θα συνεχιστεί.
Σήμερα στις 7 μμ στο Σύνταγμα: «Ένα τραγούδι για τα παιδιά που χάθηκαν στα τρένα… Θα φτάσουμε στο τέρμα!»