Ναυαγοσώστης καταρρέει στα Χανιά
Το νεαρό θύμα στα Χανιά δέχθηκε κλωτσιές και μπουνιές - Πλησίασε το πεζοδρόμιο και κατέρρευσε

Η στιγμή που καταρρέει ο 20χρονος ναυαγοσώστης στα Χανιά, μετά τον άγριο προπηλακισμό που δέχθηκε καταγράφηκε σε σοκαριστικό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Όπως φαίνεται, ο νεαρός περπατά υποβασταζόμενος από έναν άνδρα στη μέση του δρόμου, πλησιάζει το απέναντι πεζοδρόμιο και καταρρέει έξω από κατάστημα.

Η στιγμή που καταρρέει ο ναυαγοσώστης στα Χανιά

Ο άνδρας που βρίσκεται μαζί του τον συγκρατεί πριν πέσει, προσπαθεί να τον στηρίξει στο πεζοδρόμιο και να τον συνεφέρει.

Κόσμος συγκεντρώνεται στο σημείο, καλεί το ΕΚΑΒ, και προσπαθεί να βοηθήσει τον 20χρονο, όμως εκείνος σε δευτερόλεπτα χάνει τις αισθήσεις του.

Ο χρόνος μετρούσε ήδη αντίστροφα για τον άτυχο 20χρονο, ο οποίος παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο αλλά και των γιατρών του νοσοκομείου για να τον επαναφέρουν, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Νωρίτερα, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε προηγηθεί συμπλοκή του 20χρονου με δύο νεαρούς. Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, το νεαρό θύμα δέχθηκε κλωτσιές και μπουνιές ενώ δεν φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί αιχμηρό αντικείμενο στη διάρκεια του καβγά.

«Ο ναυαγοσώστης επιτέθηκε πρώτος»

Οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν μετά τον θάνατο του ναυαγοσώστη αναμένεται την Παρασκευή (14/6) να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή

Σε βάρος τους ασκήθηκαν, σύμφωνα με το creta24.gr, διώξεις για συναυτουργία σε θανατηφόρο σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των δύο κατηγορουμένων, οι νεαροί δεν ανέφεραν στον εισαγγελέα τον λόγο για τον οποίο συνεπλάκησαν με τον 20χρονο, παρά μόνο μίλησαν για κάποια αρχική φιλονικία, η οποία κλιμακώθηκε.

«Βεβαιώνεται από αυτόπτες μάρτυρες ότι ο θανών ήταν εκείνος που επιτέθηκε πρώτος. Δεν φέρει κανένα τραύμα που να αποδίδεται στους κατηγορουμένους, αναμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση και την λήψη αποδεικτικού υλικού όπως μαρτυρίες και βίντεο», δήλωσε ο κ. Ντερμανάκης.

Ο ίδιος μάλιστα, υποστήριξε πως ενδεχομένως ο 20χρονος τραυματίστηκε από τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος χτύπησε τους δύο νεαρούς με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

«Η όλη εικόνα είναι ότι ο θανών, και δεν τον λέω τυχαία θανόντα και όχι θύμα, επιτέθηκε βιαιότατα στους κατηγορούμενους με χτυπήματα πολύ επικίνδυνα. Θεωρώ ότι ένα από αυτά τα χτυπήματα που έδωσε στον έναν κατηγορούμενο με το κεφάλι του, θα το πω απλά, κουτουλιά, ίσως είναι αιτία του αυτοτραυματισμού του και στη συνέχεια του επελθόντος θανάτου του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα