Ποδηλατάδα στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου
Στόχος της ποδηλατάδας είναι να συμμετέχουμε, να περάσουμε το μήνυμα της άθλησης και της υγείας αλλά και του σεβασμού προς το περιβάλλον μας, χρησιμοποιώντας το ποδήλατο ως εναλλακτικό μέσο μετακίνησης

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει ποδηλατάδα στον Ταύρο και στο Μοσχάτο θέλοντας να περάσει το μήνυμα «Υγεία και Άθληση».

Μικροί και μεγάλοι δίνουμε ραντεβού με τα ποδήλατά μας την Κυριακή στις 10.00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Ταύρου και απολαμβάνουμε μία διαδρομή που ξεκινάει από τον Ταύρο και καταλήγει στο Μοσχάτο. Στόχος της ποδηλατάδας είναι να συμμετέχουμε, να περάσουμε το μήνυμα της άθλησης και της υγείας αλλά και του σεβασμού προς το περιβάλλον μας, χρησιμοποιώντας το ποδήλατο ως εναλλακτικό μέσο μετακίνησης.

Η διαδρομή της ποδηλατάδας είναι η εξής: Ιερός Ναός Παναγίτσας Ταύρου- Κόμβος, Χρυσ. Σμύρνης (δεξιά)-Κλαζομενών (αριστερά-Ταύρος), Συνέχεια Αρχιμήδους (Ταύρος), Κύπρου (αριστερά-Ταύρος), Ξάνθου (δεξιά-Ταύρος), 25η Μαρτίου (δεξιά πάνω από γεφυράκι Καλλιθέας-Ταύρος), δεξιά απέναντι Σαλαμίνος συνέχεια Ιλισού (Μοσχάτο), Δεξιά Άνδρου (Μοσχάτο), Θεσσαλονίκης (αριστερά-Μοσχάτο)-Συνέχεια Θεσσαλονίκης ως ΗΣΑΠ Τερματισμός (Μοσχάτο).

O Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Αυτή την Κυριακή σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, με τα ποδήλατά σας, στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Ταύρου, να απολαύσουμε μία όμορφη ποδηλατική διαδρομή που ενώνει τον Ταύρο με το Μοσχάτο. Η ποδηλατάδα αυτή είναι ένας ευχάριστός τρόπος για να συμμετέχουμε σε μία δράση που προωθεί το μήνυμα της υγείας και της άθλησης, αλλά ταυτόχρονα ενθαρρύνει ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής με τη χρήση του ποδηλάτου ως εναλλακτικό μέσο μετακίνησης!»

         

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παιδί
Έρευνα: Τα παιδιά που περνούν περισσότερο χρόνο στη φύση έχουν καλύτερη ψυχική υγεία
Η πρωτοποριακή μελέτη διαπίστωσε ότι τα οφέλη ήταν ισχυρότερα για τα παιδιά από νοικοκυριά χαμηλότερου εισοδήματος
Έρευνα: Τα παιδιά που περνούν περισσότερο χρόνο στη φύση έχουν καλύτερη ψυχική υγεία