police
Προφυλακίστηκε 38χρονος για τη φωτιά στη Ραφήνα

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 38χρονος ο οποίος συνελήφθη για την πρόκληση της φωτιάς στη Ραφήνα το Σάββατο (27.6.2024).

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για εμπρησμό δάσους (σχετικά με τη φωτιά στην περιοχή της Ραφήνας) από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο.

Είχε συλληφθεί ξανά

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε πως δεν έβαλε εκείνος τη φωτιά στη Ραφήνα και πως εκείνος όταν μπήκε η πυρκαγιά βρισκόταν στην πλατεία και μάλιστα πήγε με ένα φίλο του να βοηθήσουν να την σβήσουν.

Ο κατηγορούμενος εντός του Ιουνίου είχε συλληφθεί δύο ακόμα φορές για εμπρησμό και του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος καθώς και διοικητικό πρόστιμο 8.538 ευρώ.

Τις κατηγορίες για την πρόσκληση φωτιάς τον Ιούνιο ο κατηγορούμενος τις αποδέχεται λέγοντας πως προκλήθηκαν ενώ προσπαθούσε να κάψει χόρτα. Για την μία εκ των δύο του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 03/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideytikoi
Παρεμβάσεις Π.Ε: Πρόταση για την αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου των υπηρεσιακών μεταβολών και της εκπροσώπησης από τους αιρετούς
Παρεμβάσεις Π.Ε: Κανένας αιρετός αξιολογητής στα υπηρεσιακά συμβούλια
Παρεμβάσεις Π.Ε: Πρόταση για την αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου των υπηρεσιακών μεταβολών και της εκπροσώπησης από τους αιρετούς