police
Ένοχη κρίθηκε η 47χρονη

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων αποφάσισε την ενοχή της 47χρονης γυναίκας που απείλησε τον 49χρονο σύζυγο της με μαχαίρι.

Παράλληλα, το δικαστήριο τής έθεσε την απαγόρευση προσέγγισης του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Η ποινή

Η 47χρονη καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών, με τριετή αναστολή για την επίθεση με μαχαίρι στον σύζυγό της ο οποίος ζήτησε και την εγκατάσταση στο κινητό του τηλέφωνο της εφαρμογής του «panic-button».

Σύμφωνα με το cretalive ο 49χρονος στην κατάθεση του στο δικαστήριο περιέγραψε τον τσακωμό με τη 47χρονη το μεσημέρι της Πέμπτης λέγοντας πως τον απείλησε με μαχαίρι και συμπλήρωσε ότι τον τελευταίο χρόνο είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της συζύγου του λόγω της συμπεριφοράς της σε βάρος του.

Τι είπε η 47χρονη

Στην απολογία της η 47χρονη αρνήθηκε οποιαδήποτε απειλή σε βάρος του άνδρα της και είπε ότι η αιτία του τσακωμού ήταν η χρήση μέσου κοινωνικής δικτύωσης από το παιδί με ευθύνη του πατέρα, όπως είπε.

Νωρίτερα η 47χρονη που είχε επίσης μηνύσει τον σύζυγό της για φθορά (σπάσιμο κινητού) δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την καταδίκη του συζύγου της και ο 49χρονος αρνήθηκε ότι έκανε την οποιαδήποτε φθορά στο κινητό τηλέφωνο. Για αυτό το αδίκημα ο 49χρονος κρίθηκε αθώος.

Η 47χρονη στη συνέχεια δικάστηκε και για υβριστική συμπεριφορά σε βάρος αστυνομικού που έπαιρνε κατάθεση για την υπόθεση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 05/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα