paralia
Η απάνεμη παραλία που θυμίζει φυσική πισίνα και ελάχιστοι γνωρίζουν στην Αττική

Η λίστα με τις παραλίες διαμαντάκια της Αττικής στις οποίες μπορείς να απολαύσεις ξέγνοιαστες βουτιές σε γαλαζοπράσινα καθαρά νερά χωρίς να ταλαιπωρείσαι από την πολυκοσμία και το χαμό που υπάρχει αναπόφευκτα στις οργανωμένες παραλίες, δεν έχει τελειωμό!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια διαφορετική παραλία που βλέποντάς την και μόνο ταξιδεύουμε νοερά σε εξωτικούς προορισμούς. Ο λογος για την απάνεμη και άγνωστη σε πολλούς παραλία Κόγχη στη Σαλαμίνα.

Μια παραλία με γοητευτική ομορφιά που σας περιμένει στο νοτιότερο άκρο της Σαλαμίνας, αποτελώντας ταυτόχρονα και μια ιδανική πρόταση για μονοήμερη εκδρομή ή για ένα σαββατοκύριακο εντός αλλά και εκτός Αττικής. Σήμα κατατεθέν της παραλίας ο υπέροχος πέτρινος φάρος που στέκεται αγέρωχα, δημιουργώντας ένα επιβλητικό σκηνικό.

Οι γνωρίζοντες τα μέρη της Σαλαμίνας ξέρουν από πρώτο χέρι τους γραφικούς κολπίσκους και τις υπέροχες φυσικές παραλίες που υπάρχουν διάσπαρτες όμως όλοι θα σου πουν με μια φωνή ότι η Κόγχη είναι μοναδική στο είδος της. Αυτός ο προορισμός δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κανένα νησί και προσφέρει ένα τοπίο απερίγραπτης ομορφιάς με πράσινο και βράχους να απλώνονται μπροστά στα μάτια σας.

Είναι χωρίς αντίρρηση μια από τις ωραιότερες παραλίες της Αττικής. Βάλτε την στους προσεχείς προορισμούς σας και απολαύστε τις βουτιές σας σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με γαλαζοπράσινα νερά και απόκρημνα βράχια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλοι
Η παραίτηση ενός διευθυντή σχολείου και η αστοχία της "είδησης" της παραίτησης
Εκπαιδευτική πολιτική που στρεβλώνει τις σχέσεις και μεταξύ των εκπαιδευτικών και με τα παιδιά, που μαραίνει την όποια ζωντάνια, αλήθεια, αυθορμησία,...
Η παραίτηση ενός διευθυντή σχολείου και η αστοχία της "είδησης" της παραίτησης