Πρόκειται για ένα γεύμα που συνδυάζει την απλότητα με τη γεύση, καθιστώντας το ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές για λίγα λεπτά. Ρίχνουμε την ντομάτα και αφήνουμε το μείγμα στη φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Χτυπάμε τα αβγά, να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε στα χτυπημένα αβγά τη φέτα και περιχύνουμε με το μείγμα τη σάλτσα. Ψήνουμε την ομελέτα για λίγα λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθούν και να ψηθούν τα αβγά, χωρίς όμως να στεγνώσουν.
Πασπαλίζουμε τη στραπατσάδα με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Τη σερβίρουμε με ζεστό φρυγανισμένο ψωμί και λίγη επιπλέον τριμμένη φέτα από πάνω για νοστιμιά.
Μικρά μυστικά: Στην περίπτωση που δεν σας αρέσει η φέτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα τυριά όπως μανούρι ή ανθότυρο.
Πηγή: tovima.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό
ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 25/11
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη