sillipsi
Ο 28χρονος την απειλούσε τηλεφωνικώς

Στη φυλακή οδηγήθηκε 28χρονος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, για τις πράξεις της ενδοοικογενειακής απειλής κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 19χρονης πρώην συντρόφου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, ο νεαρός είχε συλληφθεί την Κυριακή 28 Ιουλίου στα Καμένα Βούρλα, μετά από καταγγελία της πρώην κοπέλας του, ότι εξακολουθούσε να την παρενοχλεί και να της στέλνει απειλητικά μηνύματα.

Την είχε πάρει μάλιστα τηλέφωνο το Σάββατο με απόκρυψη την ώρα που εργαζόταν και το είχε σηκώσει η φίλη της η οποία επίσης κατέθεσε για τα όσα βίωνε η 19χρονη, μετά το χωρισμό της. Ο 28χρονος φέρεται να είχε απειλήσει ότι αν πήγαινε στο χώρο που εργαζόταν δεν ήξερε κι εκείνος τι θα έκανε, κάτι που προκάλεσε τρόμο στη νεαρή κοπέλα.

Αρχικά στην κατάθεσή του στην αστυνομία ο 28χρονος, που είναι από διπλανό νομό, είχε ισχυριστεί ότι αναζητούσε την κοπέλα καθώς από τη στιγμή που χώρισαν ήθελε πίσω το κινητό που της είχε χαρίσει στα γενέθλιά της.

Η Εισαγγελέας της έδρας, την στιγμή του δικαστηρίου δεν πείσθηκε για τα αισθήματά του και διέκρινε εμμονή σε σχέση με την παθούσα. Ζήτησε να κηρυχθεί ένοχος, όπως και έγινε, καθώς το Δικαστήριο του επέβαλλε ποινή φυλάκισης δύο ετών εκ των οποίων θα εκτίσει τις 40 ημέρες, αναστέλλοντας το υπόλοιπο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 31/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα