τροχαιο
Ο οδηγός ανέφερε πώς έσκασε το λάστιχό του

Νέες πληροφορίες, έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά από τη σφοδρή σύγκρουση που είχε φορτηγό με τρένο σήμερα το μεσημέρι (30/07) στον περιφερειακό δρόμο, πλησίον της Αυλίδας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας, στον οποίο έγινε αιμοληψία. Κατηγορείται για επικίνδυνες παρεμβάσεις στις συγκοινωνίες, βάσει του υπ. αρθμ. 291 άρθρου του Ποινικού Κώδικα.

Ακόμη, έγινε γνωστό πως πραγματοποιήθηκε και στους δύο οδηγούς αλκοολόμετρο και κανένας από τους δύο δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας του φορτηγού, ο οδηγός ανέφερε πως έσκασε το λάστιχο και κατέληξε κοντά στις γραμμές του τρένου. Μετά από 4 λεπτά πέρασε το τρένο το οποίο βρήκε πάνω στην γωνία του κοντέινερ που μετέφερε το φορτηγό με αποτέλεσμα να διπλώσει η νταλίκα. Στον οδηγό, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, έγινε αλκοτέστ και κατόπιν μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα για να δώσει κατάθεση.

Οι τραυματίες είναι σε καλή κατάσταση, ενώ στο σημείο έσπευσε αρχικά μια μοτοσυκλέτα ταχείας ανταπόκρισης και δύο ασθενοφόρα για παροχή πρώτων βοηθειών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 31/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα