Διδυμότειχο: Ανατριχιάζει μάρτυρας - «Ούρλιαζε “θα με σκοτώσει, βοήθεια”, ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση» –
Συγκλονιστική μαρτυρία του ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου που βρήκε «καταφύγιο» η 32χρονη

Φρικτά είναι τα όσα αποκαλύπτει ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στο Διδυμότειχο, όταν η 32χρονη βρήκε «καταφύγιο» στο μαγαζί του.

«Θα με σκοτώσει, με δέρνει βοήθεια!», αυτά είπε στους τέσσερις άντρες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα, εκλιπαρώντας να την σώσουν από τον κακοποιητή της, ο οποίος την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του στο Διδυμότειχο, την χτυπούσε και την βίαζε για έναν περίπου μήνα.

Ήταν 16:40 το μεσημέρι της Παρασκευής (02/08), όταν η 32χρονη βρισκόταν μαζί με τον δράστη απέναντι από το ψητοπωλείο, και έβγαζαν χρήματα από ένα ΑΤΜ. Η ίδια, κοιτούσε γύρω της σαν να έψαχνε κάτι, και τότε αντιλήφθηκε δύο παρέες αντρών που βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα. Χωρίς καν να το σκεφτεί, κατάφερε να διαφύγει της προσοχής του 32χρονου, και όρμισε πανικόβλητη προς το μέρος τους, ουρλιάζοντας για βοήθεια.

Τότε, ο δράστη την ακολούθησε και μπήκε και αυτός μέσα στο κατάστημα, λέγοντας στους υπόλοιπους άντρες «μην της δίνετε σημασία, αφήστε την, θα την πάρω εγώ», όπως αναφέρει στο enikos.gr ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου, ο οποίος περιγράφει λεπτό προς λεπτό, τα όσα συνέβησαν μέσα στο μαγαζί του.

«Μας είπε ότι την χτυπούσε με ξύλα στο κεφάλι και στο στήθος»

«Ουσιαστικά πήδηξε το μπαλκονάκι που έχουμε και μπήκε στο κατάστημα. Φώναζε, ούρλιαζε με όλη της την δύναμη “θα με σκοτώσει, με δέρνει βοήθεια!” και μας έδειξε τα χέρια της, τα οποία ήταν μελανιασμένα, σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Στη συνέχεια, σηκώθηκε η παρέα των αντρών, και απομάκρυναν τον σύντροφό της από κοντά της, και της είπαν να κάτσει μαζί τους. Ο 32χρονος έφυγε τρέχοντας από το μαγαζί και εξαφανίστηκε. Δεν τον έχουμε ξαναδεί και δεν έχουμε ακούσει για αυτόν».

Η 32χρονη γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, ανέβηκε και έκατσε πάνω στο τραπέζι, ρίχνοντας τα πιάτα και τα μπουκάλια που βρίσκονταν σε αυτό. Όπως περιγράφει ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου, δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει. «Μας έδειξε το πρόσωπό της. Τα μάτια της ήταν χτυπημένα λες και συμμετείχε σε αγώνα μποξ, ήταν “φουσκωμένα” και κατάμαυρα. Της δώσαμε πάγο για να “ηρεμήσουν” κάπως τα τραύματά της, ήταν πάρα πολύ φοβισμένη. Όσο μας έλεγε την ιστορία της, μας έδειχνε συνεχώς και τα χτυπήματά της. Μας είπε πως ο 32χρονος, που γνώρισε μέσω Facebook, εδώ και 3 εβδομάδες την κακοποιεί και την δέρνει, ότι την χτυπάει ακόμη και με ξύλα στο κεφάλι και στο στήθος. Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει και να ουρλιάζει» λέει στο eniko.gr.

«Θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμη μία τραγωδία»

Ξαφνικά, σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη του ψητοπωλείου, αμέσως μετά, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι όσο βρισκόταν μέσα στο κατάστημα, η γυναίκα εμφανώς φοβισμένη, έκατσε κάτω από το τραπέζι. «Της λέγαμε “τι κάνεις;  Τι φοβάσαι; Τελείωσε. Δεν πρόκειται να έρθει ξανά. Συνέχισε να κλαίει, της δώσαμε νερό και έπινε ασταμάτητα, λες και δεν είχε ξαναπιεί στην ζωή της. Μας είπε επίσης πως της είχε πάρει το κινητό και την ταυτότητά της».

Στην συνέχεια, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κάλεσε την αστυνομία, οπότε και έφτασε άμεσα περιπολικό στο σημείο, οδηγώντας την γυναίκα στο Α.Τ. της περιοχής, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφυδατωμένη και σε άθλια κατάσταση. «Μάθαμε πως αυτός είναι γνωστός στην αστυνομία, και την πρώην γυναίκα του την κακοποιούσε. Ευτυχώς η 32χρονη είναι ζωντανή, σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμη μία τραγωδία».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πηγαίνετε διακοπές; Βγάλτε αυτές τις 5 συσκευές από την πρίζα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 5/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα