Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι
Ποιες είναι οι 10 viral στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού

Οι φετινοί Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν γεμάτοι από viral στιγμές. Με χιλιάδες θεατές στο Παρίσι και εκατομμύρια να παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο, πολλές στιγμές των αγώνων κατέληξαν να γίνουν viral, λέει το BBC.

Να μερικές από αυτές:

1. Ο άγνωστος άντρας με το πολύχρωμο μαγιό

1 7

Όταν ένα σκουφάκι κολύμβησης κόλλησε στον πάτο της πισίνας του La Defense Arena, κάποιος έπρεπε να σώσει την κατάσταση. Συγκεκριμένα, ένας ναυαγοσώστης, φορώντας ένα φανταχτερό χρωματιστό μαγιό, έσπευσε να βουτήξει για να βγάλει το σκουφάκι, προτού βγει ξανά στην επιφάνεια, υπό τις επευφημίες του κοινού.

2. Η χαλαρή πόζα του Τούρκου σκοπευτή

2 7

Ο Τούρκος σκοπευτής Yusuf Dikec, ο οποίος κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό των 10 μέτρων με αεροβόλο πιστόλι, ήταν αναμφισβήτητα ο πιο δημοφιλής αθλητής στο Παρίσι. Ο 51χρονος επέλεξε να μη φορέσει τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό των συναγωνιστών του και πήρε μια αδιάφορη πόζα, με το αριστερό του χέρι μέσα στην τσέπη του παντελονιού του.

3. Ο «muffin man»

3 8

Ο Νορβηγός κολυμβητής Henrik Christiansen έγινε viral για την κριτική του για τα μάφιν με σοκολάτα του Ολυμπιακού Χωριού. Δημοσίευσε κριτικές φαγητού από το χωριό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βαθμολόγησε τα μάφιν με 11/10 χαρακτηρίζοντας τη γεύση τους «τρελή». Η διαδικτυακή του κριτική κέρδισε την προσοχή των άλλων αθλητών, οι οποίοι προχώρησαν στην ανάρτηση δικής τους κριτικής για τα μάφιν.

4. Η υπόκλιση των Biles και Chiles στην Andrade

4 4

Η Rebeca Andrade από τη Βραζιλία πήρε το χρυσό νικώντας το ζευγάρι των Ηνωμένων Πολιτειών Simone Biles και Jordan Chiles, οι οποίες έδειξαν την κλάση τους υποκλινόμενες στην Andrade. Η Biles είπε ότι ήταν «απλώς το σωστό που έπρεπε να κάνουν» παρόλο που έχασε το τέταρτο χρυσό στο Παρίσι.

5. Ο αθλητής του ίππου

5 7

Ο Stephen Nedoroscik περίμενε να εκτελέσει το πρόγραμμά του στον ίππο, φορώντας τα γυαλιά του και με το βλέμμα καρφωμένο στον ίππο. Όταν ήρθε η σειρά του, έβγαλε τα γυαλιά του και πλήρως συγκεντρωμένος εκτέλεσε ένα άριστο πρόγραμμα τόσο στο ομαδικό όσο και στο ατομικό. Μετά τα δύο χάλκινα μετάλλιά του, η σύντροφός του άλλαξε το προφίλ του στo X σε «Ms Pommel Horse». Η εμφάνισή του προκάλεσε συγκρίσεις με τον Superman, με τον Nedoroscik να φοράει ακόμη και τη σημαία των ΗΠΑ ως κάπα στους πανηγυρισμούς του.

6. Ειδική περίπτωση

6 6

Ο Γάλλος πολίστας Anthony Ammirati στερήθηκε την ευκαιρία να φτάσει σε έναν εντός έδρας Ολυμπιακό τελικό. Αν και οι προκριματικοί γύροι δεν γίνονται συνήθως πρωτοσέλιδο, εμφανίστηκε ένα βίντεο με τον Ammirati να χτυπά τη μπάρα με τον καβάλο του. Ωστόσο ο 21χρονος αθλητής είδε την αστεία πλευρά του θέματος και έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: «Δημιουργείς περισσότερο θόρυβο για το πακέτο σου παρά για τις επιδόσεις σου».

7. Η Αυστραλή αθλήτρια του breakdance

7 4

Η Rachael Gunn από την Αυστραλία δεν κατάφερε να αιχμαλωτίσει τη φαντασία του παγκόσμιου κοινού του breakdancing. Η 36χρονη λέκτορας στο πανεπιστήμιο έχασε τον διαγωνισμό με συνολικό σκορ 54-0 την Παρασκευή. Η ρουτίνα της κοροϊδεύτηκε από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς αναπηδούσε στη σκηνή σαν καγκουρό, κυλιόταν στο πάτωμα και στεκόταν στο κεφάλι της.

8. Αυτή η φωτογραφία

8 4

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Ο Γάλλος φωτογράφος Jerome Brouillet πέτυχε αυτή τη φωτογραφία του Βραζιλιάνου σέρφερ Gabriel Medina, ο οποίος κέρδισε ένα χάλκινο μετάλλιο στο σερφινγκ.

9. Όταν η Κινέζα γυμνάστρια δάγκωσε το μετάλλιο

9 4

Ένα βίντεο της Κινέζα αθλήτριας, Zhou Yaqin, η οποία εξασφάλισε το ασημένιο μετάλλιο στη δοκό γυναικών, τη δείχνει λίγο μπερδεμένη όταν οι Ιταλίδες Alice D’Amato και Manila Esposito δάγκωσαν τα μετάλλιά τους. Η Zhou ακολούθησε το παράδειγμά τους, αλλά έβαλε το μετάλλιο στα χείλη της, αντί να το δαγκώσει. Παραδοσιακά αυτό γινόταν για να ελέγξουν αν το χρυσό ήταν αληθινό ή όχι.

10. Η μασκότ των ΗΠΑ, Snoop Dogg

10 6

Ο Αμερικανός ράπερ και παραγωγός Snoop Dogg έδωσε το παρόν σχεδόν σε κάθε εκδήλωση στο Παρίσι. Έκανε σχολιασμό για το NBC και φρόντισε ώστε η παρουσία του να γίνει ιδιαίτερα αισθητή. Από το να φοράει επιπλέον προστατευτικό για το κεφάλι στο αγώνισμα της ιππασίας μέχρι τη viral αντίδρασή του στο άλμα της Biles, το πρόσωπο του ήταν το βασικό σημείο αναφοράς στο Παρίσι.

Πηγή: mikropragmata.lifo.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 14/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σαλατα
Εύκολη συνταγή για σαλάτα κινόα με φέτα, ελιές και ντομάτες
Το ψήσιμο των ελιών μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά μαλακώνει τη γεύση τους και προσθέτει μια καπνιστή νότα. Ένα γαρνίρισμα από βασιλικό ολοκληρώνει το...
Εύκολη συνταγή για σαλάτα κινόα με φέτα, ελιές και ντομάτες
nikolopoylos-
Ο ανορθόγραφος αυταρχισμός του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αθ. Νικολόπουλου
Απαιτεί, τις ώρες που όλοι έχουν το μυαλό και την καρδιά τους στο τμήμα της Αττικής που χάνεται, στους ανθρώπους και στα σπίτια τους, στο περιβάλλον...
Ο ανορθόγραφος αυταρχισμός του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αθ. Νικολόπουλου